Vrijheid boven angst, graag!

(update)
Zo langzamerhand raak ik behoorlijk pissed off over dat slappe gemekker tegen hetgeen Geert Wilders doet, zijn films, zijn uitspraken, ja zelfs tegen zijn protesterende tegenstanders! Ik mag het niet met alles eens zijn wat hij zegt, maar ik ga dan echt niet zielig laf lopen leuren met justitie tegen wat ‘ie zegt of filmt omdat ik het er niet mee eens ben of zo. Dat is mensen de mond snoeren, daar doen we in het vrije Westen niet meer aan (dacht ik).

Als jullie daar in Pakistan, Egypte en Saoedi-Arabiƫ een probleem hebben met onze ver ontwikkelde vrijheden, dan zou ik zo zeggen:
Wees consequent, en gebruik dan ook geen technologie meer, gebruik geen computers meer, gooi je mobiele telefoontjes weg, gebruik geen vliegtuigen meer, gebruik geen automobielvoertuigen meer, en last but not least schaf je TV en Radio af. Want laten we wel wezen, als we naar jullie standaarden zouden hebben geleefd, dan waren al deze dingen er nu niet. Bidden zorgt er niet voor dat je mobiele telefoon wordt opgeladen. Bouw een hele hoge muur om je land heen en houd je religieuze achterlijkheden fijn bij je. Ik ga in ieder geval niet meer op vakantie naar Egypte of Pakistan. Nu tevreden?
Als die gevaarlijke moslimlanden hun zin zouden krijgen, dan mag ik straks ineens niet meer schrijven wat ik wil omdat het misschien een opgefokte gek pijn doet. Ach gut, arme gelovigen en hun krampachtige bullshit! Face it, we trappen er niet meer in. Achterlijkheid en angstaanjagerij verdienen geen enkel respect. Flickr op met je censuur. Als Geert een filmpje tegen een oud religieus rotboekje wil maken, dan mag ‘ie dat van mij! Als die knuppels zogenaamd uit naam van mensenrechten rechtzaken durven aan te spannen tegen alles waar hij voor staat, geef het dan maar helemaal op met je zogenaamde democratie en tolerantie. Bring it on, Geert! Reconquista! ;-)

Die hele aandachttrekkerij van stilstaande islamieten leiden media en publiek af van veel belangrijker dingen die gaande zijn, zoals TED 2008 (om maar iets te noemen).

Leave a Reply