Rechts heeft voorrang, lul.

Bericht voor die wanstaltig irritante stomme eikel die gisteren rond 18 uur hier op de Keizersgracht fietste, en “nou dat was erg duidelijk” durfde te stamelen, toen ‘ie met zijn pompeuze rotsmoel ver over mijn doorgaande weg stond te aarzelen of ‘ie voorrang wilde forceren door brutaal te zijn. Het was dat ik haast had om ergens naartoe te gaan, anders had ik je helemaal verrotgescholden, zoals een ware amsterdammer dat betaamt. Ik aarzelde, bij het voorrang waar ik recht op had nemen (uit de prinsenstraat komend), omdat jij, achterlijke gladiool, zo debiel was om alvast voorrang te claimen waar je dat niet had, en je asociaal over mijn weg heen duwde, fucking lul de behanger! Als ik (met de bij mij aanwezige snelheid) door was gereden lag je plat op je bek omdat ik dan over je voorwiel heen moest, bal gehakt! Sommige mensen verdienen het ruimschoots om te verongelukken in het verkeer.

Als er iets is in het verkeer waar ik een gruwelijke pesthekel aan heb, dan zijn het die grootheidswaanzinnige kwallen die, nadat ze zelf overduidelijk in de fout gaan (bijvoorbeeld een binnenbocht nemen waar dat niet mag, of een kruising opkruipen zonder te stoppen voor van rechts komend verkeer), het lef hebben om te proberen om JOU er de schuld van te gaan geven als je door HUN toedoen gedwongen extra uit moet kijken wat je doet. Die klootzak gisteren ge-ergerd met zijn “ja nou dat was erg duidelijk” bijvoorbeeld. Hey asshole, wat erg duidelijk was, was dat IK voorrang heb op die kruising, dus jij hebt je domme smoel te houden.
Hij zag er trouwens uit als een typische ambtenaar. Zo’n nul met een lichtblauw jasje, een overhemd en het meest voorkomende herenkapsel dat er is. Zo’n lafbek die veel te hoog betaald krijgt, voor een beetje formuliertjes van armeren dan hij afwentelen als ongeldig en dan nooit zijn naam vermelden omdat ‘ ie bij “de gemeente” werkt.

Leave a Reply