"Ben jij een commerciele topper en weet jij iedereen te overtuigen?"

Nee.

This Post Has 4 Comments

 1. jult

  Hoezo? Als dat er staat probeer ik het al niet eens.
  Het hoort in het rijtje gebakken vacature-lucht, opvulsels verzonnen door afdelingen HRM bij gebrek aan inhoudelijke kennis van zaken.

  https://jult.net/dub/entry.php?id=317

 2. Michiel de R

  Ik zat je maar te plagen. Ik begrijp heul goed wat je bedoelt en ik erger me er ook aan, al heb ik er gelukkig al een tijdje niks meer mee te maken 🙂

 3. Dennis

  Tjsa.. ik zoek nog steeds Technical Engineers .. voor Aftersales support, RMA en Product Management .. Sjee.. en dan krijg je als computerbedrijf via het uitzendbureau’s cv’s van mensen met 0.0 computerkennis (maar ze kunnen wel lassen, dat is toch Technisch???) ..

  Grmbl .. Tis momenteel een drama.

Leave a Reply