May the longevity revolution begin

Must see; Living Forever: The Longevity Revolution


“Just to be clear, Living Forever is not a documentary about 60-year-olds who want to look like young and sexy 25-year-olds. This is a film about stopping, slowing down – even reversing – human aging. It is about the modern quest to create a longer, healthier old age, or – the Holy Grail – eliminating old age altogether.”
Met dank aan Thoughtware.tv.

This Post Has One Comment

  1. Michiel de R

    Zou jij dat willen? Nog langer, of eeuwig leven? Of zeg je “ik wil gewoon oud worden zonder gebreken”? Nou, oud worden zonder gebreken betekent automatisch dat je nog ouder wordt, tot je wél gebreken vertoont. En eeuwig leven, alsjeblieft zeg. Gezellig de ondergang van de mensheid aanschouwen. Ik vind het nutteloze wetenschapsverspilling. Maar misschien kun je me nog overtuigen van het nut.

Leave a Reply