Significante Insomnia

Heel vroeger was extreem lang wakkerblijven soms noodzaak, bijv. omdat we door mens-etende beren achtervolgd werden, ons gezin van eten moesten voorzien en onszelf moesten beschermen tegen het opgegeten worden, of omdat onze woongrot was ingestort en we op zoek moesten naar onderdak tegen de regen. De sterksten overleefden de uithoudingstest, en brachten ons per ongeluk dikke rijke verwende Hollanders. Tegenwoordig hoeven we bijna geen extreme inspanningen meer te verrichten om in leven te blijven, dat ‘primitieve’ gedoe hebben we uitbesteed aan de arme landen, dus verzinnen we alleen nog voor de lol redenen om ‘gedwongen’ lang wakker te blijven. Zo ook Marco van der Graaf uit Nunspeet. Hij doet een poging 100 uur muziek aan elkaar te mixen, om daarmee een Guinnesbook DJ Wereldrecord te breken. Je kunt het bijna-live volgen via een halve megabit video-feed, en een mp3 stream. En je kunt GRATIS 24/7 naar binnen bij The Joy, Stationslaan 19-21 in Nunspeet, om zijn muziekmarathon van wat dans te voorzien.

update 30 dec.
Het is Marco niet gelukt. Ik zag ‘m met eigen ogen letterlijk in elkaar zakken, na 82 en een half uur. Ergens rond de 81 uur begon je het al te merken aan kleine inzinkingen tijdens het draaien. Dat zegt hij nu zelf ook. Zo zie je maar weer; De mens draait op een soort accu, en de enige manier om die op te laden is door te slapen. Best vreemd hoe weinig we daar nog vanaf weten, eigenlijk. Via deze webpagina is nog een filmpje te zien van toen hij nietsvermoedend de laatste power uit zijn accu aan het trekken was, rond de 76 uur..

21e disclaimert

The twisted mofo strikes again. Niet te genieten zonder hoofdtelefoonbeluistering, niet geschikt voor de manisch depressieve of suicidale medemens.
En hier is de mp3 van deze asociaal lange aflevering. Er hadden zo 30 minuten weggegooid kunnen worden, en geloof me, dat heeft reeds 2 maal plaatsgevonden ;-)

Verstopt in deze arrogante gefrustreerde rotcast (de irritantste tot nu toe) :
Christina
µTorrent
No Such Thing
Hannes Wallrafen
Nederland ABC shit
COJ Report
Hoe negeren wij de kerst volkomen, onder leiding van uw nuancevrije host Jules Sans Scrupules.

Reality

Back in the ABBA-days I sometimes ‘suffered’ from being very angry at the world, the only thing I liked about humanity was music. Now I know it was all caused by vision; Somehow, sitting on the floor in front of the television with a friend from school drinking tea with too much sugar in it, experiencing Dancing Queen reaching number 1, I always knew it was too good to be true, this couldn’t last. I turn out to have been a prophet, all I could foresee for the future has become the reality we live in today. The world is lucky I learned to control my feelings about it all, otherwise I would probably be sabotaging the system all day long. 5 years ago for a short time I snapped and used the word “fuck” at least 200 times in one radioshow. Needless to say I got kicked from the radiostation, although they would never admit to that being the cause. So here I am now, free to do and write anything I like;
Fuck life. Fuck a job. Fuck a career. Fuck a family. Fuck a fucking big television, fuck washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Fuck good health, low cholesterol, and dental insurance. Fuck fixed-interest mortgage repayments. Fuck a starter home. Fuck your friends. Fuck leisurewear and matching luggage. Fuck a three piece suit on hire purchase in a range of fucking fabrics. Fuck DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Fuck sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Fuck rotting away at the end of it all, becoming nothing more than an embarassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Fuck your future. Fuck life.
Oh and fuck movies about crack, heroin, cocaine, drugs in general, they piss me off. ABBA was never about that, I want to be where I was when ABBA turned rich..

Ik schijn maandelijks iets van 25 euro te betalen aan ‘het ziekenfonds’.
– 2 keer per jaar moet ik voor controle naar de tandarts, en sinds kort krijg ik voor die controles gewoon de rekening van de tandarts in de brievenbus, en schijn IK daar achteraan te moeten. Het ziekenfonds is (kennelijk) te lui geworden om daar altijd de administratie voor te doen, of mij daarover te berichten, terwijl ik ze er maandelijks flink voor betaal.
– Toen ik verhuisde moest ik een nieuwe huisarts regelen. Ik kwam daar hoogstzelden, dus had geen flauw idee wie ik waarvoor zou moeten bellen om bij een nieuwe huisarts terecht te kunnen, of wat ik nu eigenlijk moest doen. Geen briefje of telefoontje kon er vanaf bij het ziekenfonds. Moet je allemaal maar zelf uitvinden.
WAT doen die gasten voor dat geld wat ik ze maandelijks betaal eigenlijk nog wèl? I’ll be damned if I know! Wat ze zouden MOETEN doen is mij, de betalende klant, inlichten over wat ik op welke wijze moest regelen toen ik net verhuisd was, over hoe ik NU in godsnaam mijn tandarts-rekening kan laten betalen door het ziekenfonds. En eigenlijk vind ik dat ze mij verplicht elk jaar gratis een medische keuring zouden moeten laten ondergaan. Zoiets als wat ze in de US “your yearly medical” noemen. Dan zijn ze bijv. kanker en tumoren tijdig op het spoor, besparen ze op ziekenhuisbedden en wachtlijsten. Maar ach, daar moet een so-called ‘kabinet’ natuurlijk maanden over ‘debatteren’, eer ze er achter komen hoe het beter kan.
Over de politiek geschreven; Ben het helemaal eens met Hans Dulfer. Weg met Lange Poten. Schaf dat hele vastgeroeste zootje af en begin van de grond af aan met een ander stelsel, ga maar eens ècht aan de slag daar! Kost vast minder dan die zakkenvullers die zich ‘diplomaten’ durven te noemen met hun onevenredig riante inkomens. Wat voeren die motherfuckers nu eigenlijk uit voor ons belasting-geld? Dat ik voortaan mijn eigen ziekenfonds moet regelen? Dat keurig rijdende fietsers na 100 jaar plotseling niet meer door hun Leidsestraat mogen fietsen? En dat je als onschuldige vredelievende niet-roker op straat zomaar mag worden gefouilleerd omdat die prutsers zo lang hebben lopen knoeien en de gevaren van overbevolking niet tijdig hebben zien aankomen? Verwachten ze notabene nog dat wij weten waar we op moeten stemmen in januari, like, what the fuck?!? Gezien de wensen van die roestclub is het heel erg dom van ze om de verkiezingen alwéér in het jaar van het Paard te plannen, maar daar komen ze nog wel achter. Door schade en schande wordt men wellicht nog eens ‘wijs’, put dempen als kalveren verdronken zijn-politiek in het kwadraat.

Koop nooit Tofunaise, by the way. Wat een jammerlijk vies excuus voor lekkere mayo.

Klik hier voor een vrij beangstigend verhaal, ik voel me steeds minder veilig met al die politie-activiteit. Ga de boel thuis voortaan maar weer onkraakbaar encoden.
Ook kijken in de logfiles van mijn webserver is eng. Zo zie ik dat mijn moeder, vader, een vriend van een halfzus, maar ook multimiljonairs die mijn werkgevers van geld voorzien allemaal webpagina’s van mij bezoeken. Ik zie hoe lang ze hier rondhangen en hoe ze hier gekomen zijn, die gasten van het koningshuis, van de NSA, mensen op belangrijke posities bij PHILIPS en Microsoft, maar ook creeps die zochten op “family fuck”, of op “walrus asshole” en wat dies meer zij. Soms is het zo eng, dat je bijna niets meer durft te schrijven. Het dan toch doen, dat is altijd weer de kunst ;-)

King Kong DespeRadio

Vol verwachting komt u kijken of jult nog iets te melden heeft. Helaas, alweer niks. Wat zou er gaande zijn? Wat doet hij toch de ganse tijd? Nou, hij is net ziek geweest en kucht zijn keel kapot (zodat de rest van het land ook ziek wordt, dank u), dus nu is hij fokking apegeil en kan niet wachten om cleavage-research te plegen bij die meid die hem, zich van weinig bewust, helemaal kapot zit te teasen. Man wat wil hij die heerlijke kont graag een keiharde pets verkopen en naakt achter haar aan hollen in dat huisje ergens waar het warm is. Dus. Maar eerst even de staatslotto winnen met oudjaar. Hey, als iemand het heeft verdiend, dan is hij het wel, en de prijs moet toch ergens worden uitgedeeld. :-)
Over teasers gesproken, hier kun je enorme HD-files met “a look inside” downloaden. Erg leuk, want Naomi Watts, 1 van de leukste meiden van mijn generatie, krijst de sterren van de hemel in de nieuwe verfilming van King Kong. Die film is 1 grote metafoor voor mijn leven, including het blonde meisje. Des te frappanter is het dat ik als jochie van 13 voor mijn illegale radiozender de naam “King Kong Radio” verzonnen had. Treffend ook, hoezeer ik toen al wist dat wij mensen gewoon maar apen zijn ;-) Ik ben nogsteeds op zoek naar een copie van het originele krantenartikel over de zender-inbeslagname, dat droeg de sprekende titel King Kong uitgeraasd! Hier nog een kort radio-fragment uit die tijd, waarin de sympathieke galmboer Desperado (met gasten) reageert op mijn reactie die ik gaf na afloop van zijn zondagavondse feestshow. Lachen. Anderen hebben de bos-aapse station-call trouwens van me gejat, zo te zien (local copy).

Vanwege de toepasselijkheid nu één van mijn lijfliederen en meest onderschatte songteksten op aarde (geschreven door Don Henley & Glenn Frey):

Desperado
Why don’t you come to your senses?
You been out ridin’ fences, for so long now
Oh you’re a hard one
But I know that you got your reasons
These things that are pleasin’ you
Can hurt you somehow

Don’t you draw the queen of diamonds boy
She’ll beat you if she’s able
You know the queen of hearts is always your best bet

Now it seems to me some fine things
Have been laid upon your table
But you only want the ones that you can’t get
Desperado
Oh you ain’t gettin’ no younger
Your pain and your hunger, they’re drivin’ you home
And freedom, oh freedom, well, that’s just some people talkin’
Your prison is walking through this world all alone

Don’t your feet get cold in the winter time?
The sky won’t snow and the sun won’t shine
It’s hard to tell the night time from the day

You’re losin’ all your highs and lows
Ain’t it funny how the feeling goes away?

Desperado
Why don’t you come to your senses?
Come down from your fences, open the gate
It may be rainin’, but there’s a rainbow above you
You better let somebody love you
(let somebody love you)
You better let somebody love you
before it’s too late…

BeZorgd

Waarom stoppen ze tandartskosten niet gewoon IN het ziekenfondspakket? Stel sufferds. Maak het maar weer onnodig lastig (en dus duur), kun je weer flink wat ambtenaren voor laten ‘werken’. Ik verwacht voor die 1000 €/jaar wel een allergie-test (met 60 prikken weetjewel) en jaarlijkse medische keuring. Standaard een bloedtest ieder jaar en standaard tandarts-controle. Hoe lastig kan het toch zijn om dat eens te fixen? Is veel goedkoper dan al dat bluswerk en die debiele uitbestederij.
En ja, ik heb hier eerder over geschreven, maar ook toen was Den Haag zo stom om jult.net niet te bekijken. ;-)

Waar ik ook bezorgd over ben is dat achterlijke Brussel-gefuck. Natuurlijk vinden we de beste reacties hierop in xs4all.general! In verband daarmee wordt proxy through SSH wel interessant. Diegenen die hun dataverkeer willen verbergen zullen daar weinig tot geen moeite mee hebben. Overigens zal ik zelf ook tot die groep behoren, al was het maar omdat het niemand anders ook maar IETS aan gaat met wie ik wanneer e-mail of telefoneer, laat staan waarover. Evenzo gaat het niemand iets aan wanneer ik mij waarvoor in de Kalverstraat begeef, en het wachten is derhalve op de dag dat men codering en maskering gaat verbieden, waarna het volk massaal camera’s en data-centers zal gaan vernielen. Ergens is een grens, namelijk..
En je kunt zeggen over Alex & Paul wat je wilt, sometimes they’re right.

Vreemd, die zeebodem zonder leven na die tsunami.

Ook boeiend..