De Site Van 16 Miljoen

Wist niet wat ik hier las, eerlijk gezegd. Dankzij JoNic ontdekte ik dat onze belastingcenten en zorgverzekeringsgelden weer uitermate zorgelijk worden besteed! Ter info ende vergelijk: De exploitatie van de site die u nu ziet (met alle aanhangsels en verwanten, zoals jult.nl, lulligvoorme.nl, jthz.nl en nog een aantal sites in ontwikkeling) kost mij in twee jaar zo’n €6000. Eigen servers, desktop-PC, energieverbruik en DSL thuis meegerekend. Arbeidsuren van mijzelf, de beheerder en maker ervan, tel ik dan nog niet mee:
Nemen we de “paar ton” die de makers van kiesberoerd.nl schijnbaar ‘verdienen’, en trekken we dat gelijk met het plezier wat bezoekers aan die site (mogelijk zullen gaan) beleven en het nauwelijks zichtbare nut ervan, dan zou een schappelijk jaarloon voor mij behoren te liggen rond de half miljoen Euro bruto per jaar. Ik doe het echter nagenoeg voor nop, en vrijwillig.
Gelukkig kan ik me troosten met de wetenschap dat men zelfs voor 16 miljoen nog niet in staat blijkt om http://wwww.kiesbeter.nl bereikbaar te krijgen. Mocht men dat klusje door mij willen laten klaren, dan doe ik dat -gezien het budget- graag voor €200.000 bruto, eenmalig. De mensen achter al die sites van zestien miljoen per stuk mogen hun schuldgevoelens ook van zich afschudden via de paypal knop linksonder. Alvast bedankt.

Leave a Reply