21e disclaimert

The twisted mofo strikes again. Niet te genieten zonder hoofdtelefoonbeluistering, niet geschikt voor de manisch depressieve of suicidale medemens.
En hier is de mp3 van deze asociaal lange aflevering. Er hadden zo 30 minuten weggegooid kunnen worden, en geloof me, dat heeft reeds 2 maal plaatsgevonden ;-)

Verstopt in deze arrogante gefrustreerde rotcast (de irritantste tot nu toe) :
Christina
µTorrent
No Such Thing
Hannes Wallrafen
Nederland ABC shit
COJ Report
Hoe negeren wij de kerst volkomen, onder leiding van uw nuancevrije host Jules Sans Scrupules.

8 Replies to “21e disclaimert”

 1. Hey Albert Verlinden! Ik heb me weer scheel geeeeeergerd. Kan mij die soapsterretjes nou schelen. Even afkoelen, ik luister straks wel weer verder naar dat oeverloze gemeut.

 2. Nederland A,B,C was alleen maar om het verschil in programmeringen per zender duidelijk te maken, A voor de kijkcijferkanonnen etc. Het is de bedoeling dat het gewoon Nederland 1, 2 en 3 blijft heten.

 3. ouderwetsch sicko weer Sjuul! vooral dat laatste stuk..voortaan graag die dingen die je er uit knipt voor ons bewaren, vinden wij veel leuker! 😉 😉
  herinner me dat einddatum plan nog trouwens van lang geleden….en je krijgt de groeten van Janneman 2, hoor ik net. Ze zegt dat ze wel begrijpt wat jou drijft.

 4. OK, dat is bijzonder. Dat je het levend hebt doorstaan, en dingen nog begrepen worden ook.
  Zeg, kunnen jullie niet eens wat leuks (geluid) voor mij inspreken en opsturen? Dan misbruik ik dat in mijn volgende show 😉

 5. @Fluox: Wat mij drijft? Hmm.. zal het eens proberen uit te leggen in een volgende show.

  @Erwin: Als dat zo is, is het nog verwarrender eigenlijk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *