BeZorgd

Waarom stoppen ze tandartskosten niet gewoon IN het ziekenfondspakket? Stel sufferds. Maak het maar weer onnodig lastig (en dus duur), kun je weer flink wat ambtenaren voor laten ‘werken’. Ik verwacht voor die 1000 €/jaar wel een allergie-test (met 60 prikken weetjewel) en jaarlijkse medische keuring. Standaard een bloedtest ieder jaar en standaard tandarts-controle. Hoe lastig kan het toch zijn om dat eens te fixen? Is veel goedkoper dan al dat bluswerk en die debiele uitbestederij.
En ja, ik heb hier eerder over geschreven, maar ook toen was Den Haag zo stom om jult.net niet te bekijken. ;-)

Waar ik ook bezorgd over ben is dat achterlijke Brussel-gefuck. Natuurlijk vinden we de beste reacties hierop in xs4all.general! In verband daarmee wordt proxy through SSH wel interessant. Diegenen die hun dataverkeer willen verbergen zullen daar weinig tot geen moeite mee hebben. Overigens zal ik zelf ook tot die groep behoren, al was het maar omdat het niemand anders ook maar IETS aan gaat met wie ik wanneer e-mail of telefoneer, laat staan waarover. Evenzo gaat het niemand iets aan wanneer ik mij waarvoor in de Kalverstraat begeef, en het wachten is derhalve op de dag dat men codering en maskering gaat verbieden, waarna het volk massaal camera’s en data-centers zal gaan vernielen. Ergens is een grens, namelijk..
En je kunt zeggen over Alex & Paul wat je wilt, sometimes they’re right.

Vreemd, die zeebodem zonder leven na die tsunami.

Ook boeiend..

Leave a Reply