Reality

Back in the ABBA-days I sometimes ‘suffered’ from being very angry at the world, the only thing I liked about humanity was music. Now I know it was all caused by vision; Somehow, sitting on the floor in front of the television with a friend from school drinking tea with too much sugar in it, experiencing Dancing Queen reaching number 1, I always knew it was too good to be true, this couldn’t last. I turn out to have been a prophet, all I could foresee for the future has become the reality we live in today. The world is lucky I learned to control my feelings about it all, otherwise I would probably be sabotaging the system all day long. 5 years ago for a short time I snapped and used the word “fuck” at least 200 times in one radioshow. Needless to say I got kicked from the radiostation, although they would never admit to that being the cause. So here I am now, free to do and write anything I like;
Fuck life. Fuck a job. Fuck a career. Fuck a family. Fuck a fucking big television, fuck washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Fuck good health, low cholesterol, and dental insurance. Fuck fixed-interest mortgage repayments. Fuck a starter home. Fuck your friends. Fuck leisurewear and matching luggage. Fuck a three piece suit on hire purchase in a range of fucking fabrics. Fuck DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Fuck sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Fuck rotting away at the end of it all, becoming nothing more than an embarassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Fuck your future. Fuck life.
Oh and fuck movies about crack, heroin, cocaine, drugs in general, they piss me off. ABBA was never about that, I want to be where I was when ABBA turned rich..

Ik schijn maandelijks iets van 25 euro te betalen aan ‘het ziekenfonds’.
– 2 keer per jaar moet ik voor controle naar de tandarts, en sinds kort krijg ik voor die controles gewoon de rekening van de tandarts in de brievenbus, en schijn IK daar achteraan te moeten. Het ziekenfonds is (kennelijk) te lui geworden om daar altijd de administratie voor te doen, of mij daarover te berichten, terwijl ik ze er maandelijks flink voor betaal.
– Toen ik verhuisde moest ik een nieuwe huisarts regelen. Ik kwam daar hoogstzelden, dus had geen flauw idee wie ik waarvoor zou moeten bellen om bij een nieuwe huisarts terecht te kunnen, of wat ik nu eigenlijk moest doen. Geen briefje of telefoontje kon er vanaf bij het ziekenfonds. Moet je allemaal maar zelf uitvinden.
WAT doen die gasten voor dat geld wat ik ze maandelijks betaal eigenlijk nog wèl? I’ll be damned if I know! Wat ze zouden MOETEN doen is mij, de betalende klant, inlichten over wat ik op welke wijze moest regelen toen ik net verhuisd was, over hoe ik NU in godsnaam mijn tandarts-rekening kan laten betalen door het ziekenfonds. En eigenlijk vind ik dat ze mij verplicht elk jaar gratis een medische keuring zouden moeten laten ondergaan. Zoiets als wat ze in de US “your yearly medical” noemen. Dan zijn ze bijv. kanker en tumoren tijdig op het spoor, besparen ze op ziekenhuisbedden en wachtlijsten. Maar ach, daar moet een so-called ‘kabinet’ natuurlijk maanden over ‘debatteren’, eer ze er achter komen hoe het beter kan.
Over de politiek geschreven; Ben het helemaal eens met Hans Dulfer. Weg met Lange Poten. Schaf dat hele vastgeroeste zootje af en begin van de grond af aan met een ander stelsel, ga maar eens ècht aan de slag daar! Kost vast minder dan die zakkenvullers die zich ‘diplomaten’ durven te noemen met hun onevenredig riante inkomens. Wat voeren die motherfuckers nu eigenlijk uit voor ons belasting-geld? Dat ik voortaan mijn eigen ziekenfonds moet regelen? Dat keurig rijdende fietsers na 100 jaar plotseling niet meer door hun Leidsestraat mogen fietsen? En dat je als onschuldige vredelievende niet-roker op straat zomaar mag worden gefouilleerd omdat die prutsers zo lang hebben lopen knoeien en de gevaren van overbevolking niet tijdig hebben zien aankomen? Verwachten ze notabene nog dat wij weten waar we op moeten stemmen in januari, like, what the fuck?!? Gezien de wensen van die roestclub is het heel erg dom van ze om de verkiezingen alwéér in het jaar van het Paard te plannen, maar daar komen ze nog wel achter. Door schade en schande wordt men wellicht nog eens ‘wijs’, put dempen als kalveren verdronken zijn-politiek in het kwadraat.

Koop nooit Tofunaise, by the way. Wat een jammerlijk vies excuus voor lekkere mayo.

Klik hier voor een vrij beangstigend verhaal, ik voel me steeds minder veilig met al die politie-activiteit. Ga de boel thuis voortaan maar weer onkraakbaar encoden.
Ook kijken in de logfiles van mijn webserver is eng. Zo zie ik dat mijn moeder, vader, een vriend van een halfzus, maar ook multimiljonairs die mijn werkgevers van geld voorzien allemaal webpagina’s van mij bezoeken. Ik zie hoe lang ze hier rondhangen en hoe ze hier gekomen zijn, die gasten van het koningshuis, van de NSA, mensen op belangrijke posities bij PHILIPS en Microsoft, maar ook creeps die zochten op “family fuck”, of op “walrus asshole” en wat dies meer zij. Soms is het zo eng, dat je bijna niets meer durft te schrijven. Het dan toch doen, dat is altijd weer de kunst ;-)

Leave a Reply