King Kong DespeRadio

Vol verwachting komt u kijken of jult nog iets te melden heeft. Helaas, alweer niks. Wat zou er gaande zijn? Wat doet hij toch de ganse tijd? Nou, hij is net ziek geweest en kucht zijn keel kapot (zodat de rest van het land ook ziek wordt, dank u), dus nu is hij fokking apegeil en kan niet wachten om cleavage-research te plegen bij die meid die hem, zich van weinig bewust, helemaal kapot zit te teasen. Man wat wil hij die heerlijke kont graag een keiharde pets verkopen en naakt achter haar aan hollen in dat huisje ergens waar het warm is. Dus. Maar eerst even de staatslotto winnen met oudjaar. Hey, als iemand het heeft verdiend, dan is hij het wel, en de prijs moet toch ergens worden uitgedeeld. :-)
Over teasers gesproken, hier kun je enorme HD-files met “a look inside” downloaden. Erg leuk, want Naomi Watts, 1 van de leukste meiden van mijn generatie, krijst de sterren van de hemel in de nieuwe verfilming van King Kong. Die film is 1 grote metafoor voor mijn leven, including het blonde meisje. Des te frappanter is het dat ik als jochie van 13 voor mijn illegale radiozender de naam “King Kong Radio” verzonnen had. Treffend ook, hoezeer ik toen al wist dat wij mensen gewoon maar apen zijn ;-) Ik ben nogsteeds op zoek naar een copie van het originele krantenartikel over de zender-inbeslagname, dat droeg de sprekende titel King Kong uitgeraasd! Hier nog een kort radio-fragment uit die tijd, waarin de sympathieke galmboer Desperado (met gasten) reageert op mijn reactie die ik gaf na afloop van zijn zondagavondse feestshow. Lachen. Anderen hebben de bos-aapse station-call trouwens van me gejat, zo te zien (local copy).

Vanwege de toepasselijkheid nu één van mijn lijfliederen en meest onderschatte songteksten op aarde (geschreven door Don Henley & Glenn Frey):

Desperado
Why don’t you come to your senses?
You been out ridin’ fences, for so long now
Oh you’re a hard one
But I know that you got your reasons
These things that are pleasin’ you
Can hurt you somehow

Don’t you draw the queen of diamonds boy
She’ll beat you if she’s able
You know the queen of hearts is always your best bet

Now it seems to me some fine things
Have been laid upon your table
But you only want the ones that you can’t get
Desperado
Oh you ain’t gettin’ no younger
Your pain and your hunger, they’re drivin’ you home
And freedom, oh freedom, well, that’s just some people talkin’
Your prison is walking through this world all alone

Don’t your feet get cold in the winter time?
The sky won’t snow and the sun won’t shine
It’s hard to tell the night time from the day

You’re losin’ all your highs and lows
Ain’t it funny how the feeling goes away?

Desperado
Why don’t you come to your senses?
Come down from your fences, open the gate
It may be rainin’, but there’s a rainbow above you
You better let somebody love you
(let somebody love you)
You better let somebody love you
before it’s too late…

This Post Has One Comment

  1. Michiel

    Uhhhh… ik versta echt geen kont van wat die galmboer allemaal te vertellen heeft!

Leave a Reply