Opzeggen opzettelijk moeilijk

Why am I not surprised?

On Sun, Mar 23, 2008 at 2:26 AM, csbomail.nlmb orange-ftgroup wrote:

> Geachte heer/mevrouw,
>
> Bedankt voor uw mail.
>
> Een abonnement kan alleen schriftelijk opgezegd worden.
> U heeft een opzegtermijn van 3 maanden.

Dus even recapituleren;
U vertrouwt mij volkomen met het online ‘secure’ veranderen en zelfs uitbreiden van diensten en deel-abonnementen bij orange, maar u vertrouwt mij niet als ik via diezelfde secure line wens op te zeggen?
Wat een complete beduvelarij en nonsens weer zeg. Nog een extra reden om zo snel mogelijk van mijn abonnement af te komen!

> U dient hiervoor een brief te sturen naar:
>
> Orange klantenservice
> Afd. Correspondentie
> Postbus 5127
> 6802 EC Arnhem

Stuurt u mijn mail (deze) maar door naar die ‘Afd. Correspondentie’. Of lopen ze daar nog dermate achter dat ze geen e-mail kunnen lezen, en hun eigen secure website niet vertrouwen? Waarom bouwt u niet gewoon een knop in uw website waarop staat ‘Stopzetten abonnement’? U biedt immers ook knopjes voor het bevestigen van het wijzigen van abonnementsbedragen, of zelfs het stopzetten van bepaalde diensten binnen mijn bundel.

> In de brief moet vermeld staan:
>
> Uw naam, adres en telefoonnummer, en voorzien zijn van een handtekening

Aha, een handtekening is plotseling meer waard dan een secure online verbinding? Als het om uw winst gaat dan is het allemaal heel makkelijk om die per ongeluk via internet te vergroten, maar als het om uw verlies gaat, dan moeten mensen ineens postzegels gaan kopen. Schande!

Groetend,

Julius

Leave a Reply