iDeal

Ja, daar zit je dan met je dure telebankier. Plotseling is je eigen geld je eigen geld niet meer, kun je niemand meer betalen, omdat mijn.postbank.nl uit de lucht is. Nee, iDeaal ;-) Je zou toch denken dat zo’n moloch wel in staat is om er een redundant systeem van te maken. (Zelfs Amazon en Paypal kunnen het.)
Maar goed, dat krijg je als je systeembeheerders aanneemt op basis van voor de uitvoering en kwaliteit van het werk totaal irrelevante zaken, zoals het gewenste salaris, het bezit van een rijbewijs, positieverbeteringsmotivatie (ik heb het niet verzonnen!) of die vermaarde klantgerichte instelling en het teamplayerschap. :-) Hoe meer sollicitatiegesprekken ik voer, hoe duidelijker het wordt dat er maar bar weinig mensen in de gaten hebben wat goed personeel is. Geen wonder dat 40% van de mensen in NL ontevreden is op/met zijn/haar werkplek; Ze kunnen amper goed doen waar ze voor zijn aangenomen, waar ze voor betaald worden.

Leave a Reply