Down in Evan Rachel land

Mooie films gezien de laatste maanden, ze worden er verdorie echt steeds beter in daar aan de overkant van de oceaan, I kid you not. 1 van die films was een levenswerk van David Jacobson getiteld ‘Down In The Valley‘ met indrukwekkende dialogen en adembenemend herkenbare en rake shit, zelfs met muziek van Mazzy Star eronder, en vol sublieme acteerprestaties van onder andere Edward Norton en Evan Rachel Wood. Ik ben in staat de DVD ervan aan te schaffen. (Da’s heel wat gezien mijn huidige status der liquide middelen.)
Leuk van internet is dat zodra je oog is gevallen op een actrice, bijvoorbeeld omdat ze iets uitzonderlijks heeft wat je plotseling heel erg aanspreekt, je werkelijk bijna haar hele leven kunt downloaden op filmgebied, dankzij die geweldige uitvinding die bittorrent heet. In korte tijd helemaal bij, wat Evan Rachel Wood betreft. Wat een leuke vrouw is dat. Ogen als dat zouden ze moeten verbieden! En ja, ze is allang volwassen, dus niet dat gezeur over leeftijd graag, Edward Norton is immers bijna even jong als ik ;-) En juist als ik ineens weer helemaal gemotiveerd was om serieus de filmwereld te gaan bestormen met al mijn talenten, al was het maar om met haar op de set rond te kunnen hangen (iets wat mijn nieuwe held Edward Norton ook gedacht moet hebben), kom ik de roddel tegen dat ze zwanger zou zijn. Bummer! Zoiets verpest alles, instinctief, de pure schoonheid die uit haar ogen straalt wordt in 1 klap anders. Ik geloof er niks van, en als ze inderdaad zwanger is: Dat ze daar niet even mee kon wachten tot na het winnen van een Oscar of zo zeg, djiez. Ik bedoel, hallo, ik heb toch ook (nog?) geen kinderen? (dat ik weet) Zo lastig is dat nu ook weer niet, hoor, om daarmee te wachten.
Anyway, it’s inspiring to see some genuine, intelligent people making such great movies. They will save the world one day.

Leave a Reply