En toen was het herfst.

De binnentemperatuur bij mij is in 2 dagen bijna 5 graden gedaald. Dat is bijzonder, want normaalgesproken houdt mijn woning hier in hartje Amsterdam de temperatuur heel lang vast. Loopt ook altijd wat achter op de buitentemperatuur. Nu dus niet. Dat is de combinatie tussen de windrichting en de hoeveelheid vocht, waarschijnlijk. Anyway, het is fucking koud geworden. En iedereen loopt meteen te sniffen in de stad. Tot zover de zomer. Toch is het regenwater nog wat raar warm, en soms met zo’n grote waterdichtheid in de lucht dat het rechtstreeks uit de oceaan overgeschept lijkt te worden. De foto boven is bij mijn moeder in hartje Frankrijk, waar de kelder onder is gelopen.

Verder hier zoveel dingen gaande dat ik last heb van een soort information overload. De kans bestaat dat ik binnenkort een job heb op het Prinseneiland. Zou mooi zijn, want dat is hier 5 minuten vandaan! Halfzus Pauline die laatst onder een vrachtauto is gekomen, en het heeft overleefd met een paar wonden en littekens op haar benen. Zus Vic druk bezig met van borstkanker afraken, die zich inmiddels maar vast een Sinead O’Connor kapsel heeft aangemeten. Grootmoeder die morgen (uiteindelijk toch) verhuist naar een verzorgingshuis (had bijna haar eigen huis in de fik gestoken laatst namelijk). En natuurlijk miss G. – mijn inmiddels ‘top secret’ vriendin. Die overigens morgen tijdens de storm bij mij naar de regen op het raam komt luisteren. De kaarsen kunnen weer aangestoken, dus, ook.
Nog een tip; Als je goede leuke kaarsen zoekt, maar niet teveel wilt betalen, ga dan naar STOX. Jeweetwel, die shop met die foute fel-paarse tassen. O ja, en voor de fans; the legendary Nou Dan Bent U Wel Een Grote Klootzak Anders show is herrezen uit het rijk der doden. Nu nog alleen re-runs, maar zeer spoedig ook pogingen tot nieuw materiaal, daarover later meer. Te horen op De Striemende Radio, het internetstation met de beste sound op het net. ;-)

Leave a Reply