Gewoon een kaartje, graag.

En verder geen gezeik over tarieven. Als je je aanbiedingen niet waar kunt maken met je Thalys, stuur er dan ook niet trots spam over! Het is bijzonder irritant dat mensen tegenwoordig hun internationale reizen kennelijk al een jaar vantevoren plannen. Kunnen die haaien niet wat ruimte vrij houden voor impulsiviteit? Belachelijk dat je financieel wordt uitgekleed als je een maand vantevoren, in plaats van een jaar vantevoren, online je reis boekt.

IT-amateurisme ten top, trouwens, bij NS Internationaal. Als iets niet meer beschikbaar is, eeh, hallo? Misschien slim het dan ook niet meer als optie weer te geven? En dan nog durven vragen of mensen even willen gaan bellen voor 35 cent per minuut, waardoor het goedkope reistarief (dat om duistere reden plotseling niet meer beschikbaar schijnt te zijn) gewoon een duur tarief wordt, omdat wat er goedkoop aan was verdwijnt in de peperdure support desk. Ik haat support desk telefoonnummers met een prijskaartje, die verschijnen nadat het online bestelsysteem heeft aangetoond prutswerk te zijn. Of je laat mensen het geheel online doen, of je vraagt ze om alles per telefoon te boeken, maar dat èn-èn gekloot moet echt eens afgelopen zijn. Verreken die Telesales dan in alle prijzen, en maak het weer zoals het vroeger was; Een gewoon telefoonnummer voor reisinfo en kaartjes bestellen. Of maak een online chat-kanaal voor het boeken van reizen, dat werkt op andere soorten bestel-sites ook uitstekend. Gaat veel sneller dan telefonisch, omdat je niets hoeft te spellen, en er geen dingen verkeerd verstaan worden.

Leave a Reply