24 torrent (updated)

de torrents van de season 4 avi’s, unpacked;
episode 23
episode 24 (final)

Ja, btefnet is uit de lucht. Maar niet getreurd, want, zoals ik altijd zeg;
bittorrent sites are like the Hydra’s heads; You kill one, ten new ones appear! ;-)
I don’t see MPAA member TV production companies hosting their own BT sites that offer quality torrents to episodes with commercials. So once again, they are offering pure stick, no carrot. The MPAA/RIAA are losing this battle, no matter what they do. The files will go underground, will be of higher quality, and the results are opposite of what they want to achieve, but so be it. Let these suckers dig their own graves.

In ieder geval is 24 hier of hier nu te downloaden.

Ze hebben er dus echt niets van begrepen daar bij de MPAA hรจ? Ik ben eerder geneigd een DVD van een serie te kopen als ik hem al gezien heb. Op TV kijk ik niet naar 24, omdat
1) De TV zenders hier jaren achter-lopen (t.o.v. dat wat op internet ‘leeft’ en speelt), ร ls ze de show al ooit zullen uitzenden (dat weten we nooit).
2) Ik me stoor aan ondertiteling (meestal slecht vertaald, te grote letters etc.)
3) Ik moe word van het wegzappen tijdens commercial breaks, en van dat emotioneel heen en weer geslingerd worden tussen in het verhaal zitten en promo zus en zo voor programma dit en dat waar ik nooit naar zal kijken.
Dus wat willen ze, dat we 2 jaar wachten tot we De DVD kopen (als die al ooit in een winkel te vinden is) en ze dan pas op ons gemak bekijken? Gut gut, was ook zo’n verlies, die 1 miljoen downloaders wereldwijd tegenover de 50 miljoen kijkers in de US.

Oh ja:

CTUetudes9vpn4

11 Replies to “24 torrent (updated)”

 1. Pfoeh, gelukkig maar ik was al geschrokken… de meeste shows zitten tegen einde seizoen ๐Ÿ™‚

  Ik had Pirate Bay al in mijn feedreader dus 24 heb ik gezien… nog 2 uurtjes … Maaruh, nu nog ff op zoek naar de rest van de shows ๐Ÿ˜€

 2. Jules, ik pak ze van een private torrent forum. En 100% eens met je opmerking dat dingen nu eenmaal direct op het internet ‘leven’ en dat het dan wel prettig is dat je meteen kan kijken. En subtitles? We don’t need no stinkin’ subtitles!

  ‘t Is trouwens rete-spannend weer, 24. Net aflevering 22 (s4) achter de rug, nog 2 te gaan en dan alweer afgelopen.

 3. Deze zijn goed, bij mijn weten;
  http://www.torrentreactor.to/ (risico op onvermelde spaanstalige subs)
  http://www.TVTorrents.com (duurt heel lang voordat je de confirm-mail ontvangt -ze checken je eerst uit-, maar als je ‘m hebt, dan heb je ook wat ๐Ÿ˜‰

  Punt alleen bij torrents is dat het geheim in de aantallen zit, en het beter is als ze ‘vrije sector’ zijn, omdat dan de potentiele snelheid ernstig omhoog schiet… We don’t want versplintering.
  By the way, grappig in dit verband is dat ik afl. 22 van 24 ditkeer sneller dan ooit zag binnenstromen. So much for al hun inspanningen ๐Ÿ™‚

 4. Iedereen heeft het over “24” wat is dat toch? ik kijk niet zo veel tv…huur zo nu en dan wel eens een deeveedeetje.

  En dat bittorrent moet ik ook eens door gaan krijgen denk ik…

 5. Heb van het weekend dvd 1 van het eerste seizoen bekeken en gisterenavond aan dvd 2 van seizoen 1 begonnen….interesting…dit gaat de lokale “Video Futur” weer wat centen opleveren ๐Ÿ™‚

 6. Hoorde het al deels in je French Slag ja ๐Ÿ˜‰
  Persoonlijk vond ik season 3 denk ik ‘t beste. Hoewel 4 ook รจrg goed is. Cool dat je het geduld hebt in de juiste volgorde de hele serie te volgen, it pays off in the end, namelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *