Tandenborstel

Teneinde mijn twee overgebleven verstandskiezen te behouden heb ik ook maar besloten zo’n electrische tandenborstel te kopen. 7600 oscillating (da’s sneller dan menig harddisk) en 20.000 pulsating movements per minuut. 3D action dus. Afdeling lui en makkelijk. Maar goed, het werkt als een trein, je voelt het meteen, en het is minder duur dan de tandarts ;-)

Ik weet niet hoe ik het elke keer weer klaarspeel, maar onbedoeld veeg ik schijnbaar de halve wereld bijmekaar zodra ik me begeef in het geschreven persoonlijk gerichte woord. Geef mij een pen, of een keyboard, doe daar een scheutje problemen, huichelarij en onrechtvaardigheden afkomstig van anderen bij, en ik zorg er wel even voor dat de waarheid pijn doet. En niet eens bewust ofzo. Ik, ik, ik, er staat wel vaak IK hier tegenwoordig hè? Toch moet ik meer aan mezelf denken.
Had ik al geschreven hoezeer ik me kapot erger aan de toenemende arrogantie van de mens op straat (en haar asociale gedrag in het algemeen)? Als ik door Amsterdam fiets heb ik bijna om de 5 minuten wel een geldige reden om te schreeuwen:
HALLO! U BENT NIET ALLEEN OP DEZE PLANEET, JA?!!
enigszins verdrietig realiseer ik me dan dat ik kennelijk dusdanig meer begaafd (slim) ben dan de grote meerderheid, dat ik al die ergernis maar moet slikken en iets moet denken als: Ach, het is ook maar een stel domme wezens, kunnen zij ook niks aan doen dat ze dit of dat niet inzien, dat ze zo dom zijn. Maar om nou te zeggen dat het leuk is om dan bij die niet-dommen te horen (en daar zijn er steeds minder van), nou nee hè, niet echt nee.

Verder is god een asshole, want al die beroemde dwarsliggers, waarom moeten die ineens allemaal de pijp uit? Millecam, Herman Brood, Fortuyn, Bart de Graaff, Janmaat. Schiet lekker op zo zeg!

Een Man Met Visie Heeft Vijanden

.. zo luidt een Chinese wijsheid.

Ja want wat hij doet kan echt niet! Ik vind het echt tig keer niks, het is de saaiste netcast ooit! Dat misbruikt dan een titel als Best Wel Een Beetje Lullig Voor Je om mensen naar zijn show te lokken, en laat ze er op schandelijke wijze in trappen middels catchy shownotes. Het verlaagt de standaard, plaatst ons als mensheid jaren terug in de ontwikkeling van entertainment! Die klootzak is ook gewoon vreselijk irritant, ik bedoel, Frankrijk heeft nog NEE gestemd ook, precies zoals hij al maanden geleden voorspelde. Ik kan hem echt niet uitstaan, wie denkt deze spinvis der netcasting wel niet te zijn? Straks gaat ‘ie nog naast zijn schoenen lopen. (Als ‘ie die al draagt, want het stinkt hier.)
Nooit meer downloaden dus, die troep!

Maar Julius; If you can’t do the time, don’t do the crime!
Welnu; Ik ben bereid the time te doen, dus laat die grote boze wereld maar komen met die mindgames, I’ll play their games right back at them. Dat we de wind der critici vangen is een teken dat we door aan het breken zijn, dat het lullige fenomeen bekendheid krijgt in alle lagen van de bevolking. Ik heb dan ook besloten de weg van mega-windvanger te gaan bewandelen, daar was ik voorheen ook altijd goed in, dus als jullie nog verzoeken hebben waarlangs ik de standaard voor de rest ‘laag’ kan houden (of ‘lager’ kan maken), dan voer ik die opdrachten gaarne uit. Gevoelige standpunten of taboedoorbrekende meningen die je liever weglaat uit je eigen podcast? Ik leg graag het tapijt voor bewandeling door de rest.
Op het programma staat een show bestaande uit puur technische storingen, met meerdere soorten brom, meerdere soorten ruis, extra dof geluid, pijnlijke stiltes, te grote niveauverschillen en teveel processing. Da’s voor mezelf tenminste nog een echte challenge! Nog een idee; Een te lange te grote mp3 die om de zoveel minuten een andere sample-rate heeft? Moet kunnen, moet absoluut kunnen!

Wel een beetje (lulligvoorje) 15

En toen bleek hij ‘gewoon’ een vuile macho op memorial day.

de mp3 ( ~119 kbit/s vbr, lekker lang )

In deze lome talkshow:
– internetloze buurman als DJ
– lekker lawaai maken met mijn geluiddempend vloertje
– wat bloempotten in mijn straat
– anarchistische examenpraatjes
– wat een praatjes
– wat een verhaaltjes!
– hoge springplank uit het De Mirandabad na 25 jaar verwijderd vanwege invoering Europese richtlijn! (JA stemmen? Mwoa.. neu..)
– het spannende oogcontact
mijn oude school, het Thijcollege in Oldenzaal
– fragmentje Binaire Revolutie met Stinkhond!
– 11 juni gedachten

some tech info:
2 mics merk audio-technica, binaural opgesteld richting mijn hoofd, beetje ruis (oude microfoon voorversterker), beetje peak limiting, beetje multiband processing, beetje encoded using lame 3.97 with -V7 -B192 –vbr-new -q0 –lowpass 18 –athaa-sensitivity 1