Vandaag gewist uit mijn gastenboek

“gekke idioot, voel jij je wel goed? Ga maar lekker op Pimmetje stemmen, narcist!”
Leuk om te merken dat mensen nog lezen wat ik schrijf. Inderdaad; Nee, ik voel me allesbehalve goed, het zit mij niet mee. En het ergste is (inderdaad) dat dat niet aan mij ligt, maar aan mensen om mij heen. Als mij dat “narcist” maakt, jammer dan, ik zie het meer als realisme dan als narcisme. En ik ga de “gewraakte passages” dus nu eens niet verwijderen. Reacties als die van jou komen altijd van de mensen waarvoor het allemaal makkelijk gaat, de mensen uit de nette buurt, met bakkenvol geld, een groot schoon altijd opgeruimd eigen huis, veel vrije tijd, een goede (gemakkelijk vol te houden) baan, zonder veel talent omhooggevallen, verwend door rijke ouders etc. Iedereen zou verplicht een paar keer in zijn/haar leven overvallen moeten worden door een paar jonge [vul maar in] en minimaal 4 jaar in een zeer dicht bevolkt ghetto moeten doorbrengen. De bevolkingsdichtheid in dit land is namelijk 463 ‘mensen’ per vierkante kilometer, in Canada is dat 3 per vierkante km, in Frankrijk 107, in Denemarken 122, in de USA maar 28 notabene. Van mij mogen die grenzen dus dicht, ja, sorry. En dan bedoel ik ook dat die andere landen dat verschil eindelijk eens mogen gaan opheffen, en dat NL niet het eeuwige walhalla der vrije toegang moet zijn omdat de rest dat niet is. Durf maar eens nee te zeggen tegen die klote-politiek hier.

Leave a Reply