Een Man Met Visie Heeft Vijanden

.. zo luidt een Chinese wijsheid.

Ja want wat hij doet kan echt niet! Ik vind het echt tig keer niks, het is de saaiste netcast ooit! Dat misbruikt dan een titel als Best Wel Een Beetje Lullig Voor Je om mensen naar zijn show te lokken, en laat ze er op schandelijke wijze in trappen middels catchy shownotes. Het verlaagt de standaard, plaatst ons als mensheid jaren terug in de ontwikkeling van entertainment! Die klootzak is ook gewoon vreselijk irritant, ik bedoel, Frankrijk heeft nog NEE gestemd ook, precies zoals hij al maanden geleden voorspelde. Ik kan hem echt niet uitstaan, wie denkt deze spinvis der netcasting wel niet te zijn? Straks gaat ‘ie nog naast zijn schoenen lopen. (Als ‘ie die al draagt, want het stinkt hier.)
Nooit meer downloaden dus, die troep!

Maar Julius; If you can’t do the time, don’t do the crime!
Welnu; Ik ben bereid the time te doen, dus laat die grote boze wereld maar komen met die mindgames, I’ll play their games right back at them. Dat we de wind der critici vangen is een teken dat we door aan het breken zijn, dat het lullige fenomeen bekendheid krijgt in alle lagen van de bevolking. Ik heb dan ook besloten de weg van mega-windvanger te gaan bewandelen, daar was ik voorheen ook altijd goed in, dus als jullie nog verzoeken hebben waarlangs ik de standaard voor de rest ‘laag’ kan houden (of ‘lager’ kan maken), dan voer ik die opdrachten gaarne uit. Gevoelige standpunten of taboedoorbrekende meningen die je liever weglaat uit je eigen podcast? Ik leg graag het tapijt voor bewandeling door de rest.
Op het programma staat een show bestaande uit puur technische storingen, met meerdere soorten brom, meerdere soorten ruis, extra dof geluid, pijnlijke stiltes, te grote niveauverschillen en teveel processing. Da’s voor mezelf tenminste nog een echte challenge! Nog een idee; Een te lange te grote mp3 die om de zoveel minuten een andere sample-rate heeft? Moet kunnen, moet absoluut kunnen!

This Post Has One Comment

Leave a Reply