Peter van Rijswijk is een lul

Laat dat duidelijk zijn, Peter, je bent een ontzettende zeikerd. Dat de hele wereld maar een hekel aan je mag krijgen. Waarom ik me zo kwaad maak? Luister hier. Omdat zo’n loser als die van Rijswijk met twee maten meet, hij google nooit zal durven aanklagen, en ik hier ook vervelende ervaringen mee heb.

Over foto’s gesproken; Leuke sneeuwkristalletjes.

Bij een ex-collega las ik dat dit er nu eindelijk is. Best raar dat ik 5 jaar geleden al zei dat zoiets op de site moest staan, dat ik het 4 jaar geleden nog diverse keren benadrukte, dat ik het 3 jaar geleden zelf dan maar ging doen (op een eigen site), dat ik het 2 jaar geleden eindelijk op de bn-site kòn doen, maar het niet mocht, en dat ik nu zie dat het er is, maar er zelf niet meer bij ben…
Nu is de vraag natuurlijk; Komt er ook nog een “De mensen achter de schermen” en een “De gezichten achter de muziek” – nudge nudge, wink wink :-) ?

Er is trouwens iets misgegaan met de verkleining van de fotootjes op die pagina, zo te zien. Dat had ik 5 jaar geleden zelfs al anders gedaan ;-)

Leave a Reply