Gratis fitness

Men wil gezond zijn en een schoon huis hebben. Dus gaat men naar fitness-centra en huurt men werksters in. Wat is dat eigenlijk ongelooflijk stom! Eureka: Je maakt gewoon tot zwetens aan toe je hele huis (en tuin) elke dag zo schoon mogelijk; Gratis fitness, schoon huis, dubbele geldwinst. Lichamelijke inspanning moet geen geld kosten, maar geld opleveren. De oermens ging toch ook jagen om thuis te kunnen komen met een buit? Ergens rond 1980 is dat ineens omgedraaid; De buit is er (kennelijk) al, er moet iets mee gedaan worden, en dat is dan maar dat jagen. Jullie zijn echt helemaal ziek, mensen :-)

Good for a laugh (or maybe not): stupid git

and the good old useless people.com site returned!

Ik heb verder even het 1 en ander ge-update ook. Mijn selectie Essential and recommended software, de ego-FAQ over mijn eigen naam (lekker makkelijk googlen ;-)

Leave a Reply