Klote mobieltjes

De mobiele telefoon is maar een klote-medium. De gewone telefoon was dat al, maar dat altijd bereikbaar willen zijn van de huidige mens is echt helemaal ziek. Wat dat betreft blijven email en andere internet-based contactvormen een stuk plezieriger. Gewoon in je eigen tijd, pas als je echt zin hebt dingen lezen, en reageren op oproepen. Geen stress, niet storend, geen extra druk op ons al wezenloos volgepropte leven vol pincodes, activerings- en reset-codes. Vol met usernames en ID’s die je vergeet, verlopen emailadressen die je nooit meer gebruikt, “Forgot your password?” links, lokale IP-adressen, DNS-adressen, service zus bij die provider en service zo bij die ander. Te laat betaalde rekening zus en dubbel ontvangen acceptgiro zo. Zit ik┬áte wachten op nog meer shit? I-mode? UMTS? Mwoah, laat dus maar, geen tijd voor. Al druk genoeg met SSH en webmail, meer heb ik ook niet nodig. Wil ik op straat gebeld kunnen worden, terwijl ik voor anderen die niet uitkijken uit moet kijken in het verkeer? Wat kan er zo belangrijk zijn dat ik dat zou willen? Men denkt dat men belangrijk is, het individu en het bedrijf. Men vergeet the big picture.

Leave a Reply