Bezorgden

Lieve mensen, willen we allemaal even goed beseffen dat er enige tientallen mensen werken bij BN die allemaal van mij willen horen wat er aan de hand is, hoe het met me gaat, of ik al een andere baan heb (what the fuck?) en meer van die dingen. Het heeft geen zin mijn antwoordapparaat in te spreken met steeds dezelfde vragen die niet eens door mij te beantwoorden zijn, ik word daar een beetje heel erg moe van, en ergens zelfs wel kwaad om, vooral omdat het aan mij niet ligt en aan mij niet heeft gelegen. Nee, echt niet, ‘het’ komt niet door mij, ik weet niet waarom dit en waarom dat, en je moet dus niet bij mij zijn voor antwoorden op je vragen. Officieel staat er naast mijn naam nogsteeds “huidige status: ziek” op het scherm bij Arboned. Daar schijnt een reden voor te zijn.

Ben nu trouwens ook misselijk van die Hamka’s, shit, zo’n zak moet je dus ècht niet aan mij geven als CSI Miami op TV is; Binnen 15 minuten op.

Leave a Reply