Kaplaarzen > Groenkeuze

What do you know? So-called ‘green energy’ is in fact A LOT cheaper than the ‘normal’ power supply company prizes per kWh in the NL. Daarom ben ik overgestapt naar Greenchoice, en die grap scheelt mij ruim 100 euro per jaar! Kun je toch weer 5 keer flink voor meespelen in de Staatsloterij. Right, dus het doel is niet de schoonheid van de stroom, maar het effe flink winnen in/met een lotto? Yes, it is. Ik ben namelijk 1 van die weinige mensen aan wie een grote geldprijs goed besteed zou zijn. Doe mij maar iets van minimaal 800.000 euro (netto), daar wordt onze planeet gewoon beter van. For without our dreams and our triumphs against the bleak despair which can be found in this lifetime, where would we be?

Ook overstappen op Greenchoice? Check it out!

Leave a Reply