Waterige lach

Hoe laag woon jij eigenlijk? En als je eens wilt proeven hoe het is om ‘high’ te wonen, is hotel Propeller Island City Lodge misschien een idee… Typ je trouwens hier alleen iemands postcode, dan weet je vrij snel het telefoonnummer van alle buren, en deze schijnt ook te mogen. Maf, ik kan me nog herinneren dat men vroeger toch vrij lastig deed als je dergelijke gegevens bij PTT inlichtingen los wilde peuteren. Ik heb daarom zelfs ooit nog eens met alleen een telefoonnummer de hele telefoongids van Amsterdam doorgepluisd, omdat ik het adres dat erbij hoorde wilde weten, zodat ik er iets naartoe kon sturen, en voor de mensen met een slecht geweten: Nee, dat was geen pizza, taxi, bom of dreigbrief, gewoon een leuk ansichtkaartje.

Meanwhile, at home; Geconcludeerd mag worden dat ik val onder de categorie hacker. The good kind of course. In dat verband lijd ook ik aan hacker insomnia. En oud, maar nogsteeds leuk is Adminspotting. En op the People’s Cam las ik dat het 7 mei aanstaande No Pants Day is. Die wordt georganiseerd door the Knighthood of BUH, mensen die het hebben begrepen; We provide the opportunity for people to break social norms as well as lighten up a world that seems to have a habit of taking itself a little too seriously.
Nog een paar Canadezen die zichzelf op een aangename manier niet serieus nemen, erg herkenbaar bovendien; Minty.isurf.ca.

“We apologize for the error in last week’s paper in which we stated that Mr. Arnold Dogbody was a defective in the police force. We meant, of course, that Mr. Dogbody is a detective in the police farce.”
from a British newspaper, found on Stupid Quotes ;-)

Leave a Reply