Mouw van mijn ochtendjas per ongeluk in de thee gedoopt

Zo, weer hoog tijd om een zooi info de wereld in te gooien.

Wat tips m.b.t. Mozilla Firefox: Config Mania, waar je in feite de about:config handig mee aanpast. Andere Add-ons die ik kan aanbevelen; AdBlockPlus, Stylish, Sage, WindizUpdate en FireFTP (als je geen TotalCommander gebruikt). Voor de meeste geldt dat je hun websites moet toestaan een popup te openen, maar als ik dat al moet gaan uitleggen denk ik niet dat je dit nog leest. Ook is het aan te bevelen om niet gebruikte extensies te wissen, en, zonder firefox te hebben runnen, uit je profile folder de prefs.js file te openen met een text-editor (notepad of zo) en op te schonen, en je extensions.cache, extensions.rdf en extensions.ini te wissen (worden weer opnieuw aangemaakt).

Dan;
Niet dat ik graag wil dat mensen de wet te overtreden, maar omdat het betere versies van Windows XP (32 bit) zijn dan die welke MicroSoft aanbiedt, althans voor de groep waar ik toe behoor. Daarom:
Windows XP Pro Performance Edition, february 2008, English
Handige driver-disk. Of, wat ook kan:
Windows XP Pro including drivers and other languages..
Een andere optie, zoals hier reeds beschreven, is een Tiny Windows release van grote vriend eXPerience. Of, als je 64 bit nodig hebt, check here.

Leave a Reply