Windows Vista flopt

Wees voorzichtig met het ‘overgaan op Vista’. Het is inmiddels bekend dat de kantoren van de United States Department of Defense, the US Deptartments of Transportation, Agriculture, Commerce en Homeland Security ervoor hebben gekozen hun miljoenen computer-systemen NIET te ‘upgraden’ naar Windows Vista. Men heeft besloten hopend te wachten op mogelijke desktop-derivaten die van Windows Server 2008 af zullen gaan stammen, die, je raadt het al, er weer uit zien als Windows 2000! (No big surprise there, right?)
Ook CNET heeft Vista (nu al) op hun nummer 10 van technische wanproducten van 2007 gepositioneerd. En kijkt u eens, XP SP3 is sneller dan Vista!
Ik heb er gewoon helemaal geen zin in om Vista te moeten gebruiken. Walg van de gedachte dat het nu standaard bij diverse kant-en-klaar PC’s en laptops/notebooks verkocht wordt. Als je kunt, vind een Windows XP x64 Editie. Naar mijn idee de beste basis die er nu is in plaats van Vista, maar die helaas lijkt te verdrinken onder een meerderheid aan Vista stomkoppen. Een nachtmerrie, al die kennissen, vrienden en familie die met Vista problemen komen te zitten die ik niet wil oplossen, maar waar ze me wel voor gaan vragen. Mijn boodschap aan MicroSoft: K.I.S.S. !

This Post Has One Comment

Leave a Reply