De Enge Koekjesreiger

De nieuwste Suske & Wiske? Nee, je gelooft het nooit;
eng, koek, en reiger zijn vreemd genoeg de Top 3 zoekwoorden die mensen naar jult.net leiden. Degenen die op zoek zijn naar “eng” gebruiken de plaatjes-zoeker van Google (vraag mij niet waarom), en komen dan hier dankzij dit plaatje wat ik ooit toevallig “eng.jpg” heb gedoopt. Nou, eg wel vreselijk eng, nietwaar? Of is er een bedrijf dat E.N.G. heet, soms?
Koek, tja, waarom dat mensen hier brengt weet ik niet precies. Misschien mijn klachten over het muffin-design? Of mijn pleidooi voor punselies? Die Punselies koek is trouwens verdomme nergens meer te koop hier in de buurt. Klootzakken van Albert Heijn hebben ze uit hun aanbod gehaald. Is that a BIG fucking mistake or what?! Gelukkig zijn er nog wel die citroen-kokos koekjes van Billy’s Farm; Kan ik echt iedereen aanraden. Te koop bij natuurwinkels en avondsuperds, meestal.
Ook daar te koop zijn Vivani chocoladerepen, die iets niet bevatten, wat andere repen wel bevatten. En da’s heel erg fijn, omdat ik er niet snifferig nep-verkouden van wordt. Er schijnt in mijn familie koe-melk allergie voor te komen, maar volgens mij is het iets anders, en gaat het om een bepaald soort lactose-intolerantie (waar trouwens veel meer mensen last van hebben zonder dat ze het weten). In dit enorme verhaal over ‘goed voedsel’ staat ook wat over (koek en) vivani chocolade, dus daar is inderdaad iets OK aan. Mijn neus is blij met Vivani chocola, in ieder geval. En van neuzen komen wij als vanzelf op reigers uit (zo rijgen wij deze berichtgeving tot een besnaveld einde):
Mensen op zoek naar de reiger. Is dat beest nu werkelijk zo interessant om op het net naar te gaan zoeken? Er zijn er genoeg te zien in de natuur, volgens mij. Ga eens wat vaker naar buiten, zou ik willen zeggen! En indien onmogelijk, dan heb ik een paar lekkere reigers voor je in de aanbieding; hier, hier, daaro en hiero.

Leave a Reply