Zeg maar

Gewoon denk ik toch best wel ja, eigenlijk best wel een beetje gewoon of zo weet je. Zeg maar.

Anyway, ik heb al precies een jaar geen TV meer in huis. En dan doel ik op Nederland 1, 2, 3, RTL, SBS, Net5, MTV, CNN, BRT, BBC, de hele mikmak ontvang ik niet meer als pushmedium. Heb ik het gemist? Nee, geen moment.
Kreeg het afgelopen jaar regelmatig tips van mensen, à la “dit en dat moet je even zien!” en dat was dan uitstekend te doen via de diverse uitzending-gemist varianten op internet. Nieuws kijk ik ook vaak via de rtl site, of de nos-journaal site, of AT5 online, gaat allemaal prima! Films en tv-series? Joh, ik loop vóór op de mensen die daarvoor van ‘de kabelmaatschappij’ afhankelijk zijn. Bovendien hou ik niet van logo’s en ondertiteling in beeld, dus dat komt mij goed uit. Ik haal alles gewoon bij de bron vandaan, en kies op mijn eigen tijd wat ik wanneer wil bekijken. Last but not least heb ik aan mijn ‘media-PC’ een vreselijk mooi beeldscherm hangen, dat de oude kathodebuis van Philips (die hier een jaar geleden nog stond) meer dan vervangt. Kom nog steeds tijd tekort, eigenlijk, zie ook hier.

Leave a Reply