La Fucking Vie

yeah

Ter gelegenheid van het overlijden van Wolkers bovenstaand fotootje. (Mooi hoe dat transparant-fade-effect tot z’n recht komt zo, nietwaar? ;-) En dit was een favoriet muziekje van Jan (echt waar)! Verder ga ik over zijn verdwijning niet schrijven, doen anderen al genoeg..

Nu een paar vreselijk belangrijke zaken:

Woensdag 24 en donderdag 25 is in Stubnitz (ja, die boot) een uitvoering van het door (Roos van vlees) Le Roux en Van Der Hoeven (geen familie van) geschreven komische drama C’est La F#cking Vie (en rose). Een aanrader. Er zijn nog plaatsen vrij!

En begin november, in en om het Ketelhuis op het Westergasfabriekterrein, is voor de 2e keer de Amsterdam Film Experience, nog zo’n coole aangelegenheid omdat ik hier en daar aan de knopjes zit. Je weet niet wat je ziet, en hoort! Toegang tot genoemde zaken is niet gratis, maar je kunt je er ook bepaald geen buil aan vallen. Waar voor je geld en tijd.

Dan nog even dat ook ik het fucking irritant vind als mensen te hard in/uit hun mobiele telefoon lullen in de trein. Waar ik me laatst extra aan ergerde was mijn eigen mobieltje, omdat ik in de trein zat en dacht “Wat moet ik met al die Java-games? Eens kijken welke ik kan wissen..” Bij het checken van die Games kwam me daar toch een pokkeherrie uit mijn toestel, daar zit je echt niet op te wachten als je alleen maar even zo’n game *bekijkt*; Ze openden alle 10 met rotmuziekjes. Die je dan panisch probeert uit te zetten, terwijl je medepassagiers zich kapot-ergeren omdat het lijkt alsof ik n00b aso in het kwadraat ben.
Over Games gesproken, deze Sluit De Kat In is best leuk.

Leave a Reply