Eindelijk dan toch

Kreeg gisteren een mailtje van een jongedame uit mijn vriendenlijst op (het afgrijselijk populaire) Hyves, over rookvrije alcoholvrije feestjes in Amsterdam die binnenkort van start gaan. Niet te geloven. Dat ik dat nog mag meemaken! ;-) Terwijl Griekenland en Italië afbranden zit ik hier decadent over Jordaan-feestjes te wouwelen. Because apparently it’s hip to be healthy and cool to be conscious. Ze schreef:

“Echt een aanrader als je al die rook drugs alcohol en vage mensen zat bent, en eens down to earth wilt zijn samen met ECHTE mensen (;-) ). Lekker dansen en gewoon jezelf zijn. De meest uitdagende drankjes proberen; ChocolateClub.nl

Dat dansen weet ik nog niet zo zeker, maar ik kom zeker een keer kijken of mijn lokalo RL vriendenkring enigszins uitgebreid kan worden. Je kunt er ook goed chocola eten, blijkt;

“De meest overheerlijke gerechten worden er gecreëerd (zoveel mogelijk biologisch en veganistisch!) door Jeramaya van de sterren&friends en 100%IRIS. Mensen, rawfood is niet eng, rawfood is een andere wereld wat betreft eten klaarmaken, het is ZALIG! Dus WEG met de cola en kom maar op met de E3live!”

Geen idee waar ze het over heeft, maar het klinkt spannend. :-)

Leave a Reply