Allemaal aan de microchip implantaat!

“VeriMed” is het begin van het einde. Dit is de invalshoek:

Je tandarts geeft je geen korting omdat je die chip niet in je arm hebt zitten. Je komt de ambulance niet meer in zonder chip-implant. Je huisarts weigert een afspraak met je te maken omdat je geen microchip in je arm hebt laten pluggen.

Het volk doodgooien met goed nieuws over hoe de chip-implant levens redt etc.. Want een microchip implantatie is makkelijk en fijn, tralala hiephoi geweldig don’t worry be happy!

Dan is de weg vrij voor betalingsverkeer en GPS-tracking via de microchip implant. Waarom niet de creditcard èn het paspoort IN je eigen arm laten pluggen? Geen doorgang naar het vliegtuig zonder chip. Geen cash-geld zonder chip-implant. Iedereen altijd overal op te sporen. Volledige controle over jouw bewegingsvrijheid. Extra handig als straks dat biologische wapen in de vorm van een virus uitbreekt. Of om terroristen tegen te houden. Tralala hiephoi geweldig fijn!

center

Leave a Reply