K-Multimedia Player

Na een heleboel andere gratis videospelers voor het Windows platform te hebben geprobeerd eindig ik bij KMPlayer (de K is van de koreaanse familienaam Kang). Tot nu toe was deze software 1 van de best bewaarde geheimen op internet, je kunt ‘m officieel pas downloaden nadat je lid bent geworden van het forum, maar daar komt wat mij betreft verandering in.
Vergeet BSplayer, vergeet VLC, MV2player, Mplayer, Windows mediaplayer en al die anderen, want KMP is by far de beste en meest configureerbare mediaplayer die ik ken. Gisteren is er toevallig weer een hele mooie skin voor verschenen. Zelf gebruik ik deze skin. Met KMP kun je ook DVD’s en DVD-folders kijken, en de installer heeft bijna alle bestaande codecs aan boord.
KMPlayer heeft trouwens niets te maken met de linux kde mediaplayer die ook zo heet (niet erg handig, Koos)..

Ook hier is KMPlayer te downloaden.

Leave a Reply