Willempie jarig!

Willem-Alexander Claus George Ferdinand jongen, gefeliciteerd (of gecondoleerd, zo je wilt). Ja, ik mag tutoyeren met jou, want je bent het enige lid van het koningshuis dat op z’n tijd deze site durft te bezoeken, bij mijn weten. Mag je trots op zijn. Ik hoorde en zag vanavond een hoop gezever in de media over of de politieke macht van koning of koningin in Nederland moest worden ingeperkt, en of je wel toe was aan het koningschap. Nou, ik heb meer vertrouwen in jouw hersenpan, bestuurdersgewijs, dan in die van de man die niet goed kan praten, je bent zelfs beter dan je moeder, voor deze planeet. En van een goede generatie. ;-) Mijn advies, vanwege je leeftijd: Zorg dat je niet vast gaat roesten in gewoonten. Dat gevaar bestaat natuurlijk met al dat oranjegeld onder je.
Anyway, ik zou zo zeggen: Maak er een mooie dag van met die argentijnse chick van je! Het weer zit alvast fokking mee zeg, niet te krap. Enne, als je nog even wilt lachen, zo bij het ontbijt met je Windows laptop (ik was blij verrast te zien dat je niet meteen zo blasé met een Apple zat te pronken): Hier een leuk pdf-je, want ik begreep dat je stiekem wel een fan van Wim T Schippers bent, tot ergernis van je moeder vroeger. Niks van aantrekken, gewoon doorgaan met lachen.

Leave a Reply