Stickin’ it to the man!

Even omdat ik dat zo’n prachtig gezegde vind; stickin’ it to the man. Volgens mij afkomstig van het de middelvinger uitsteken naar ‘the man’, waarbij die ‘man’ staat voor Uncle Sam, en over het algemeen doelt men daarmee op ‘de autoriteiten’. Daarover gesproken: Die Verdonk, als die geen regentenleventje leidde en in een gewoon bedrijf zou werken, was ze nu toch al minstens 4 keer ontslagen, of mis ik iets? En zonder dat er een vergoeding bij zou zitten. Verwijtbaar ontslag.

For strangers it might appear that my life’s mission is stickin’ it to the man, and I will admit that I have a healthy anti-authoritarian streak (as if you couldn’t have guessed that by looking at my dirty bathroom floor ;-). I especially love to stick it to the man when authority is abused. And let’s be honest: When is it not?

By the way, my grandmother is now officially 98 years old, and it’s only recently that she got to be a bit confused at times. So if I stay healthy I might reach the same age, if there’s still a habitable planet around that is.

Leave a Reply