Vele handen maken licht werk..

Fulltime werk is so 1950. Je kunt toch met geen mogelijkheid volhouden dat we met te weinig mensen zijn om al het aanwezige werk te doen? Hoe moeilijk kan het nu zijn om het werk gewoon te verdelen en voldoende te vergoeden? Men wil helemaal niet nog meer verdienen, men wil minder werken en meer vrije tijd, volgens mij. Als je het verdeelt en goed betaalt zijn er minder ziekmeldingen, is er minder stress, minder moeheid, meer werkvreugde. Meer levensgeluk bij personeel levert betere prestaties en dus hogere opbrengsten op.

Oh my god it just makes too much sense!

Dat zal dan ook wel de reden zijn waarom werkgevers het niet vragen; Het wordt door overheden extra lastig gemaakt om parttime mensen aan te nemen, want er zit meer geld in zieke mensen, lastige mensen, klagende mensen, stress en vermoeidheid. In het dingen moeilijker houden dan ze hoeven te zijn, in het extra werk genereren, overproductie in de hand werken, in een drukker openbaar vervoer en meer filebehoud. En natuurlijk in de werkloosheidsindustrie. Ik snap er in ieder geval niks van.

Leave a Reply