Klamboe

OK, ik ben het beu. Met die muggen valt nog steeds niet te communiceren. Ik ga morgen een hele grote kělambu halen, of bestellen als ze ‘m niet hebben.
Vanmorgen zat er weer zo’n domme mug voldaan op de muur na mij een nacht leeg te hebben gezogen. Zo triest, ik ben bijna geneigd zo’n beest dan naar buiten te jagen, al die moeite voor nop als ik ‘m tot bloedvlek kapotsla op mijn muur, sweet but sour revenge. Wat een shit-uitvinding van die klote-God weer.. ;-)

6 Replies to “Klamboe”

  1. Een klamboe is pas echt feest als een mug het presteert er IN te komen. 😛
    Ik heb altijd ruzie met klamboes, ik krijg het altijd voor elkaar om ze in m’n slaap naar beneden te trekken…

    Zijn jouw ramen niet hor-compatible? Wij hebben in elk raam een hor zitten, ideaal.

  2. Nee da’s hier echt niet te doen, horren. Of ik moet ramen nooit meer open of dicht willen doen, maar dat is niet het geval. Dan wordt het hier nog donkerder bovendien.
    Werkt uitstekend voor mij, zo’n klamboe.

  3. Er zijn van die handige horren die je net als rolgordijnen vast kunt zetten en naar believen naar beneden kunt trekken of weer naar boven als je je raam resp. open hebt gedaan of weer dicht wilt doen. Hadden wij in Oldemarkt, ideaal!

  4. Persmuskieten kunnen anders ook bloed zuigen 😉 Alles goed met god?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *