Allemaal meebetalen aan spelletje.

Belachelijk, dat er geld uit de grote staatskas in Second Life wordt gepompt. Prima hoor, als mensen zelf geld over hebben voor virtuele ruimte en spullen in een online spelletje, voor een ontastbare wereld die niet bestaat, maar laten die lui dat fijn zonder mijn support doen zeg! Hopelijk worden belastingen voortaan gespecificeerd:

[x] U wilt niet betalen voor de gemeentelijke deelname aan online games.

[ ] U wilt de gemeentelijke deelname aan online games ondersteunen (u betaalt €5 meer per maand).

This Post Has 2 Comments

  1. Mea Culpa

    Second life, ik snap het nog steeds niet helemaal. Ik vlieg wat rond, ik loop wat rond en af en toe als het programma niet mee werkt loop ik zelfs onder de grond. Een keer een danspoging gewaagd in mijn eentje in een verlaten nepdiscotheek, maar ik snap er nog weinig van. Beetje zonde van mijn tijd vermoed ik. Is Juul ook op second Life?

  2. jult

    Ik ben al een keer banned omdat iemand boos op me was, ik begreep het niet helemaal, maar ik zal eens een second Second Life beginnen.. 😉

Leave a Reply