Terug

Kijk aan, the end of the end of life is near, rejuvenation is dan toch echt een optie aan ‘t worden.

Lead researcher, Dr Howard Chang, from the Stanford School of Medicine in California, said the findings supported the theory that ageing is the result of specific genetic changes rather than accumulated wear and tear. And that it is possible to reverse those genetic changes later in life.

Aubrey krijgt gewoon nog gelijk ook. Lang leve SENS!

Aubrey studeerde ooit ‘computer science’ op de Universiteit van Cambridge. En dat noem ik even, want in Cambridge zit Simone Walraven nu ook, bezig met een film over een onbekende Britse dichter. Simone was even in Amsterdam afgelopen weekend i.v.m. de lancering van Decibel 2.0, en we zijn nu dan toch eindelijk ‘vrienden’! ;-) Ik heb in the nineties jarenlang voor de gein “Op Zoek Naar Simone” items gemaakt voor vrije radio in Amsterdam, omdat niemand wist waar op aarde ze uithing. Ze was de roem ontvlucht, zei men. Saillant detail:
Mijn neef Hens en ik verzonnen lang geleden het pseudoniem Victor Walraven voor creaties waar wij beiden aan gewerkt hadden, omdat de geboortedag van Simone vrij precies tussen die van mij en mijn neef in ligt. Which reminds me, ik moet de 12 inch maxisingle vinyl van “I Don’t Want To Be A Hero” (Johnny Hates Jazz) nodig eens digitaliseren.

Leave a Reply