Save as many as you can…

Eindelijk dan toch. Dit is het eerste online bericht op een nieuwe manier. Aangezien het nu een stuk makkelijker is om berichten te plaatsen, is de kans groot dat jullie veel vaker iets van mijn handen zullen lezen. Hoera dus(?), want meer updates op een homepage die eigenlijk nooit als logboekachtig bekend had willen worden is natuurlijk altijd leuk. Nogsteeds zal ik het niet hebben over een ‘blog’ of ‘weblog’, dit is gewoon een podium waarmee ik me zal uiten hoe (vaak) en wanneer ik dat wil.
De oudere berichten zal ik wellicht overgieten naar het nieuwe toe, en er is nog van alles aan deze pagina waar ik niet helemaal happy over ben, dus één en ander is nog flink aan verandering onderhevig, maar dat zien we vanzelf wel gebeuren…

Ik verwijs om te beginnen even naar de speelfilm The Day After Tomorrow, die eind mei pas af zal zijn, maar waarvan the official site NU al dermate indrukwekkend is, dat je de twee trailers vanzelf ook even gaat kijken. Scary stuff, omdat het niet eens zo ver van de realiteit af hoeft te zitten, als je dit leest.

Leave a Reply