Nieuwjaarsduik (Just another year)

Heb twee delen van mijn radio-CV teruggevonden. Als je heel goed kijkt, dan zie je dat er 12 jaar zit tussen de twee zender-in-beslag-names. Op zijn minst verdacht, afgaande op de aziatische astrologie en de maan-kalender. Beiden vonden plaats in een jaar van de Hond. Zo bekeken zou ik in maart 2006 weer justitieel bezoek thuis kunnen verwachten. Nog ruim 3 jaar dus, om mijn huis ‘clean’ te krijgen ;-)

Weinig zin om op 2002 terug te kijken, het jaar ging te snel voorbij, ik heb verkeerde dingen besloten te doen, veel fouten gemaakt (onder invloed van allerlei vreselijk irritante mensen, fouten die ik normaliter nooit zou maken dus). Het was een jaar met – wat mij betreft – weinig echt goede muziek, te weinig eigen creaties met enigerlei eeuwigheidswaarde, too much going with the flow, te veel informatie, te veel dode mensen, te veel werk en te weinig liefde (ja, blonde godin, TE WEINIG).
Ik heb dan ook mijn eigen nieuwjaarsduik genomen. Gewoon onder de douche, met alleen de koude kraan open. Wel aan te raden overigens. Ik zweer bij afdouchen met koud water. Hoeft niet elke dag (voor de mietjes onder u), maar is wel gezond. Houdt het hoofd koel in het verhitte tijdperk waar wij in leven.

Leave a Reply