De Nachtmerries van Stichting Brein

Mocht je ‘m gemist hebben op de Chaos Communication Convention in Berlijn, David uit Zweden legt hier zijn ultieme peer-to-peer research eens even fijn uit in Peer-to-peer under the hood – An in-depth look at p2p algorithmics. Veel van de rest is ook de moeite waard, overigens.

En nu ik toch technisch bezig ben:

µtorrent versie 1.4 is uitgekomen, voor de Windows gebruikers. Lang leve Trackerless support (Mainline DHT).
– Het oude bekende jthz-software archief is verplaatst naar een snelle downloadlocatie.

This Post Has 5 Comments

 1. Martijn

  Over Torrents gesproken….Lost is weer van start gegaan en seizoen 5, “24” gaat zondag van start…donderdag was Jack de boer te gast bij David Letterman!

 2. jult

  Inderdaad, ik voorspel een gigantische piek aan dataverkeer aanstaande maandag en dinsdag, wereldwijd!

 3. Martijn

  Het is zondag een “4 in 1” episode van 24 om de serie te “kickstarten” zoals Kiefer dat zei bij David. En je kan wel eens gelijk hebben vwb dat dataverkeer… 🙂 Ben benieuwd…

 4. Martijn

  Grappig: Ik zit net nog even als opfrisser episode 9 te kijken seizoen twee “Lost”. Aan het eind ziet Kate samen met Sawyer dat Paard. Wanneer dat shot van dat paard in beeld is zie je de hand van de “dresseur” rechts in beeld…is voor het eerst dat me zo`n detail opvalt in de serie. Er zullen op internet wel sites zijn van dat soort “on film accidents”.

 5. David Gothberg

  Hi Jules!
  I was just googling around for pages mentioning my work and found this. Thanks for the sweet words about my talk in Berlin.

  Many were disappointed that I made it an introduction to p2p algorithms instead of going deep into some specific subject. Ah well, you can never please them all.

  Greetings from Gothenburg, Sweden,

  …/David

Leave a Reply