Orwell zat er 20 jaar naast…

Update 27 juli 2004:

Het bedrijf Applied Digital Solutions Inc. is druk bezig om hun VeriChip op de markt te brengen. Ik zeg u, dit is VERY scary stuff. Doen we een whois op adsx.com, dan vinden we de naam ROBERT D. RIZZI, die ‘toevallig’ ook executive director van Proskauer Rose is, een club gespecialiseerd in het besturen en verdedigen van grote bedrijven, met 590 top-advocaten in dienst. Ze voelen de buitjes al hangen, bij ADSX?

Buitengewoon ernstige zaak, DIT <- verplichte kost voor iedere zichzelf respecterende hollander.
Baseer een vaag opgesteld idee van machtswellustelingen op scapegoat het dreigend terrorisme, dan lukt het wel. Elke terrorist met verstand gebruikt trouwens gewoon fijne, door de NSA niet te kraken, coderings-software, en gaat alles via spoofed IP-adressen, andermans wireless connectie en/of gekraakte bedrijfs-computers doen, no problem. Dus of Big Bro ermee kan wat hij ermee zegt te willen kunnen? No way in hell. Is dan ook helemaal niet het eigenlijke plan, want dat heeft niets met een terreurdreiging te maken; Men wil schijnbaar controle over alle burgers kunnen uitoefenen, het volk kunnen belasten en onderdrukken, de rijken beschermen, de armen dom houden. Het begon natuurlijk eigenlijk met de pin-pas, toen hadden we de identificatieplicht, toen verplichte inzage in bankrekening-saldo’s etc. etc. en nu dit…

This Post Has 5 Comments

 1. JW

  hmm, admin name EN tech name = Robert D. Rizzi
  zou dat nou echt die advocaat/CEO zijn?

  even zoeken naar “Robert D Rizzi” met alltheweb.com
  levert nog een andere mogelijkheid op 😉

  zelf heb ik ook grote bedenkingen bij Verichip (en
  aanverwanten), maar laat je nou niet teveel door
  paranoia drijven…

  groet, JW

 2. Julius

  Ja, en dat vindt ik nu juist zo tekenend voor bedrijven als dit, dat gebrek aan informatie. Daarom laat ik de link gewoon voor wat ‘ie nu is; Geheimzinnigheid troef. Is dat nodig? Is dat slim? Volgens mij niet, maar als ze eng willen lijken, dan zijn ze zo op de goede weg, dunkt mij.

  Wat betreft mijn paranoia vrees ik – voor jou – dat ik toch de goeie Rizzi te pakken heb.

 3. JW

  Waarop is je aanname m.b.t. tot Rizzi dan gebaseerd?

 4. Julius

  Dat schrijf ik toch? Op mijn vrees.

Leave a Reply