U wordt geacht de wet te kennen

Yeah well; Drop ‘m eerst maar eens bij me in de brievenbus dan!
(want logisch zijn de regeltjes in uw wet voor mij niet meer..)

Overigens droeg die onschuldig doodgeschoten Braziliaanse hacker en electric├»en GEEN rugzak en geen dikke winterjas zoals je overal hoort. Zijn jas was ‘somewhat padded’, meer hebben ze niet. Voor een Braziliaan was het niet eens zo warm. Sterker nog, misschien had hij wel koorts, of geen geld voor een andere jas. Getuigen ontkennen dat hem werd gevraagd te stoppen toen hij wegrende, en hij rende van ze weg omdat de 3 achtervolgers geen uniformen droegen en knap eng op hem overkwamen, vooral die ene met zijn pistool. Vooralsnog is zijn enige ‘misdaad’ geweest om bij het verkeerde adres naar buiten te lopen..

You know what Jack London said: “The police are the natural enemy of the working man.”

Plainclothed special police shoot man seven times in th head while holding him down and they can’t tell us why? When did the public executions begin?

Leave a Reply