Main-Stream Media verzaken weer eens

Niet om ‘t 1 of ander, maar het is nog steeds niet bewezen dat het in Londen wel om ‘moslim-extremisten’ gaat.
Mooi voorbeeldje hier;
“I first saw my photograph on Channel 4 [British TV network) and I was terrified,” Hasib Hussain, the teenager said in the interview with the ARY network on Thursday.
“I didn’t want people looking at me saying ‘hey, you are supposed to be dead’,” he said, “or someone saying that there goes the London bomber.”

Ook erg goed is dit artikel.
En dan dit, de metro daar: – Toch worden er ramp-oefeningen gehouden op de ochtend van de aanslagen, en juist op díe stations waar de aanslagen plaatsvinden. Oh really? Ik geef Alex Jones zelden gelijk, omdat hij streng gelovig is, maar hier heeft hij echt een punt.

Let op hoe weinig, if at all, de main-stream media hier over berichten;
“The policeman said ‘mind that hole, that’s where the bomb was’. The metal was pushed UPWARDS as if the bomb was underneath the train. They seem to think the bomb was left in a bag, but I don’t remember anybody being where the bomb was, or any bag”
Oftewel; Zou de bom ONDER de trein hebben gezeten? Of was de explosieve kracht zo groot dat die dergelijk metaal naar zich toe trok vanwege een vacuum? Ik wil daar wel eens een expert over horen en zien op TV, die de crime-scene heeft onderzocht. Waarom horen we die niet?
Wie geloof je meer in dezen, getuigen, of de ‘license to kill innocents police squad’ en MI5 ?
Waarom is men toch zo bang voor de feiten? Is het ‘ongepast’ ofzo om hier fatsoenlijke journalistiek te plegen? Net als met 9/11 zijn de gegevens die we uit de media vernemen zo vaag als maar kan. Is dat werkelijk nodig? Waarom moet er bewijsmateriaal achtergehouden worden? Lekker makkelijk, om alles te verbergen onder het mom van ‘onderzoek naar daders’, zeker als ze er weinig kunnen vinden!

Die hele London zaak stinkt.
Ik zou het wel weten, als main stream media, en hier verhalen uit halen.

Leave a Reply