mononatriumglutamaat

Ken je dat, dat je een zak Lays Sensations Premium Potato Chips koopt met het plan daar lang over te doen omdat het relatief dure bijzondere chips zijn, en omdat je weet dat je er misselijk van wordt als je er te snel veel van eet, maar dan thuis meteen na het uitruimen van de boodschappentas de chips-zak aanbreekt, daar toch al teveel van neemt, je misselijk voelt en denkt “Waarom nam je nu tòch teveel? Nou ben je misselijk, gek!” en dan alsnog een paar chips uit de zak haalt, wetende dat je er nog zieker van wordt als je dat doet? Smaakversterkers suck.

This Post Has 2 Comments

  1. Don Juan

    Ga eens op zoek naar Ketle Chips

    Te jum!

  2. jult

    Ja, die ken ik! Ze waren een tijdje bij AH te koop, maar zijn daar ergens rond 2000 uit het aanbod verdwenen. Te duur ofzo?

Leave a Reply