Landgenoten !

Duidelijk is dat Nederland haar mond aan het kwijtraken is. Mensen met lef en een grote bek, Herman Brood, Bart de Graaf, Pim Fortuyn, Rob Out, André Hazes, Willem Oltmans, Theo Van Gogh. Shit joh. Wat een geluk dus dat IK er ben, en zoals ik het blijf zeggen: Onkruid vergaat niet! ;-)

Hardstikke goed werk, die prachtige heiligschennis van Ayaan. Fuck alle bijbel-bootcamps en godsdienstige onderdrukking. Fuck alle reli-fascisten. En die paar brandjes en relletjes rond kerken her en der, da’s allemaal reuze gezond voor Nederland. Voel het maar eens, dat de vrije wereld van de (gelukkige) ongelovige heidenen geen zin heeft om zich in te gaan houden. Gaat allen maar eens goed nadenken over de achterlijkheden van je strenge geloofjes. Dat kerken-gezeur kan niet genoeg belachelijk worden gemaakt. En dan doel ik op alle griezelige verafgoding, christelijke, katholieke, islam, who cares? Dat wij nu potverdomme moeten denken dat we gevaar lopen als we eens een filmpje maken of een collumpie schrijven, joh, sodemieter op! Wat willen ze eigenlijk? Dat we weer boeken gaan verbranden ofzo?
Theo was trouwens de enige die mensen als Eric Schreurs en Hein de Kort in een lang interview (een Prettig Gesprek) op TV bracht, en wie doet dat nu nog? Moet ik dat gaan overnemen? Wilt u mij op TV zien? Moet ik panel-lid worden?

Dat we willen emigreren kan ik me dus goed voorstellen. Nog wat persoonlijke tips: Naast Nieuw Zeeland, waarvoor het toelatingsexamen behoorlijk heavy is, zou ik Jersey en Guernsey (de kanaal-eilandjes, prettig als je niet zo van honden houdt), maar ook Canada, en Ierland (beetje winderig en rainy, rookvrije horeca waarvoor ik mijn pet afneem!), Frankrijk (de giga-supermarkten daar zijn echt geweldig, en de taal is relatief makkelijk), en zelfs Tenerife (goedkoop, paradijslijk klimaat, weinig insecten) aan willen raden.
Zodra de mooiste vrouw van het land zich geroepen voelt ga ik met haar mee.

Goed, ik zal proberen op te houden over Van Gogh, toch is het beste wat ik er de afgelopen week over gehoord heb dit programma, notabene bij de Nederlandse Moslim Omroep.

This Post Has 3 Comments

 1. Mea Culpa

  Juul van mij mag je hier nog heel lang over schrijven! Ik zal voor je zoeken naar die mooie vrouw. Als ik haar heb laat ik het je weten.
  Laat wel even weten waar je voorkeur naar uit gaat dat is wat makkelijker voor me.

 2. jult

  Ze weet me wel te vinden..

 3. Don Juan

  Vrouwen en kaart lezen?

Leave a Reply