The Van Gogh Conspiracy

Graag spreek ik bij deze het vermoeden uit, dat bij de AIVD al lang en breed bekend was dat het plan voor de moord op Theo bestond, en bij wie, maar dat men dat door heeft laten gaan. Carte blanche voor de pop die hem graag zou vermoorden. Nederland is onderwijl corrupt genoeg geworden, met haar “gedachtenpolitie van het oranjegoed” zoals Theo het noemde. Vermoord door de monarchen en de AIVD, en daarvoor hebben zij de gratis tool Mohammed B. gebruikt. Diverse vliegen in 1 klap:
– Nieuwe angst voor terreur gekweekt (dus gratis wetswijzigingen, godsdienst- en vrijheids-beperkingen)
– Lastige man (die weet hoe het zit, ook met Pim, want vadertje BVD) opgeruimd.
– Lastige groep criminelen makkelijker aan te pakken.

Meteen na de aanslag, toen ik hoorde dat de vader van Theo van Gogh ooit bij de BVD werkte ging er bij mij een belletje rinkelen, en draaide mijn gezonde wantrouwen overuren. Veel naar buiten gebrachte feiten komen op mij onwaarschijnlijk over. Als deze fundamentalist, die zogenaamde Mohammed B., de zaak zo goed en strak had voorbereid, en zelfs zo toegewijd was dat hij een reli-fascistische moord wilde plegen, dan was het de eerste suicide-killer bij wie het zelfmoorden mislukt is. Was het werkelijk zo lastig dat hij niet meer in staat was zichzelf om te brengen? En de politie zou hem in zijn been hebben geschoten. Was dat een gericht schot, of was dat een misser? Ook zie ik meteen een groot aantal verdachte overeenkomsten met de moord op Fortuyn. Beiden spraken zich heftig uit tegen Trix en het koningshuis (stiekem nog altijd het machtigste wapen in dit land, met de sterkste invloed op RVD/AIVD), en tegen de gevestigde politiek. Beiden genoten een steeds groter wordende aanhang, en werden alsmaar lastiger voor de heersende ‘linkse kerk’ (en media). Come to think of it, waarom horen we geen koning of koningin iets zeggen over Theo? Er vinden tientallen overvallen en moorden plaats in dit land, maar bij juist deze moorden is de politie in staat de verdachte onmiddelijk, bijna op heterdaad, te betrappen, alsof men om de hoek stond te wachten. Nu verwacht ik niet dat de politie betrokken is, dat is niet slim, die heb je nodig het spel naar de media toe te laten spelen in volle onwetendheid (Plausible deniability). Maar van wie had Het Corps toch al zoveel last en gedonder in de hoofdstad? Precies; Marokkanen. Deze Mohammed B. is de ideale marionet van ongeveer eenzelfde orde als de ware schuldigen achter de aanslagen van 11 september 2001. Onlangs nog de film 911 In Plane Site gezien, die toch heel aardig toont hoezeer we in de maling worden genomen. Er zijn torrents van in omloop, dat wil zeggen, je kunt ‘m hier bijv. gewoon downloaden als je over ADSL of kabel internet beschikt, en deze software gebruikt.
Opvallend is ook de snelheid waarmee men aan het smijten is met extreme plannen om onze vrijheden in te perken. Dat de veiligheidsdiensten meer bevoegdheden moeten krijgen, dat politie meer moet mogen, dat er “een ommekeer nodig is in onze samenleving”, dat we “te tolerant zijn”, dat de “grenzen van de vrijheid van meningsuiting beter moeten worden afgebakend” en dat we ineens moeten “uitkijken voor te gevaarlijke uitspraken” etcetera. Het is de bedoeling dat wij allemaal (ook de Marokkanen) bang worden. Angst zaaien is HET middel om plotseling allerlei normaalgesproken moeilijk liggende wetswijzigingen erdoor te krijgen. The Bush Administration doet niet anders; Eerst het volk bang maken voor (verzonnen) terroristen (en voor alles wat anders is, zoals gay marriage – like we would care about such a crucially important issue in times of war!), en ze vervolgens al hun privacy en vrijheden ‘gelegitimeerd’ afnemen.
Oordeel zelf, don’t believe the hype..

“Wie niet voor ons is, is tegen ons…”,
“Je hoort bij ons, of je hoort bij hen”
waar heb ik dat eerder gehoord?
“Either you’re with us, or you’re with the terrists”

By the way, wie anders dan Van Gogh himself wist hoe het in elkaar zat rond de islam in NL; Zie hem hier.

This Post Has One Comment

  1. Mea Culpa

    Wat ik me nog steeds afvraag en waar we ook niks over horen is dat Theo toch samen met iemand was? De tweede persoon was ook geraakt en deze zou de politie gewaarschuwd hebben. De politie is er inderdaad nog nooit zo snel bij geweest.

Leave a Reply