Meer luizen in de pels!

Krijgt de SP wat ‘ie een beetje hoort te krijgen, gaan mensen weer zoeken naar excuses. Nu zou het ineens aan Jan Marijnissen liggen, zou er ‘op de persoon’ gestemd zijn, zou het gelegen hebben aan de campagnes en de media. Wat een onzin! Ik heb op Sadet Karabulut gestemd, maar had ook bijna op de vader van Trijntje en Tjeerd gestemd, omdat zij voor de dingen staan waar ik me het meest in kon vinden, en omdat ik via o.a. politix.nl de reeds uitgevoerde standpunten van wat partijen heb gebruikt om een besluit te vormen. Puur op inhoud dus. Niet zeuren, gewoon luisteren naar wat die SP wil.

En wat Wilders krijgt is misschien helemaal niet zo erg, in ieder geval niet waar het om “vrijheid” en ons overschot aan vuilnis vanwege de overbevolking gaat. Lijken me alleen niet de goede achterliggende argumenten, die Geert lijkt te gebruiken.

Leave a Reply