The Temperature At Which Freedom Burns

De ongezonde roker, genaamd Theo Van Gogh, is hier nogal (jaloers?) aan het mopperen over (het succes van de film) Fahrenheit 9/11, en over Michael Moore, de maker ervan. Had hij dit wel gelezen, waarin nagenoeg alle argumenten, die Theo gebruikt om lucht van te bakken, van tafel worden geveegd? Theo hoopte natuurlijk in te spelen op de zogenaamd nuchtere ‘who cares?’ mentaliteit van de nieuwe hollander, maar vergat voor het gemak even deze sites te bekijken:

A historical whitewash?
http://letsroll911.org
http://911review.org
http://physics911.org
http://www.guerrillanews.com/after_math/
http://www.globalresearch.ca/articles/DAV407A.html
Flight 11 – The Twin Flight
http://www.janmarijnissen.nl/weblog/index.php?p=438#comments

Orwell zat er 20 jaar naast…

Update 27 juli 2004:

Het bedrijf Applied Digital Solutions Inc. is druk bezig om hun VeriChip op de markt te brengen. Ik zeg u, dit is VERY scary stuff. Doen we een whois op adsx.com, dan vinden we de naam ROBERT D. RIZZI, die ‘toevallig’ ook executive director van Proskauer Rose is, een club gespecialiseerd in het besturen en verdedigen van grote bedrijven, met 590 top-advocaten in dienst. Ze voelen de buitjes al hangen, bij ADSX?

Buitengewoon ernstige zaak, DIT <- verplichte kost voor iedere zichzelf respecterende hollander.
Baseer een vaag opgesteld idee van machtswellustelingen op scapegoat het dreigend terrorisme, dan lukt het wel. Elke terrorist met verstand gebruikt trouwens gewoon fijne, door de NSA niet te kraken, coderings-software, en gaat alles via spoofed IP-adressen, andermans wireless connectie en/of gekraakte bedrijfs-computers doen, no problem. Dus of Big Bro ermee kan wat hij ermee zegt te willen kunnen? No way in hell. Is dan ook helemaal niet het eigenlijke plan, want dat heeft niets met een terreurdreiging te maken; Men wil schijnbaar controle over alle burgers kunnen uitoefenen, het volk kunnen belasten en onderdrukken, de rijken beschermen, de armen dom houden. Het begon natuurlijk eigenlijk met de pin-pas, toen hadden we de identificatieplicht, toen verplichte inzage in bankrekening-saldo’s etc. etc. en nu dit…

Gekken aan de macht! (deel zoveel)

Leuk, uit usenet:

> > Minister Dekker oppert inleveren vakantiedagen ten behoeve van de economie
>
> Minister Dekker was vanwege een werk-vakantie op Aruba niet bereikbaar voor verder commentaar.

Sterker nog: Er was plotseling GEEN reden meer om politiek Den Haag tijdens het zomer-reces terug aan het ‘werk’ te zetten, omdat die amateur Remkes iets heel erg stoms had gedaan. (Lekkere doofpot-affaire weer, trouwens.) Nee natuurlijk niet, je zou toch van vakantie teruggeroepen worden voor de blunder van 1 van je collega’s! Kom nou zeg! Dat je met die collega’s verantwoordelijkheden hebt naar de burgers van een heel land toe, ach, dat vergeten we voor het gemak maar even. Weet je wat? We verzinnen dat het een goede oefening was, en de dreiging was er sowieso wel, want dat ultimatum van Osama liep ook net af.

Staan ze nog raar te kijken als er eens een lekker boos mailtje richting opperhoofd knoeipot gaat. Nee, DAT kan echt niet, dood aan degenen die (zonder schade aan te richten) weten in te breken in amateuristische computer-netwerkjes van de overheid of het bedrijfsleven, dood aan degene die zich schriftelijk op minder tactvolle wijze weet uit te drukken naar de autoriteiten toe, maar een moordenaar even wat verlof geven? Sure, no problem!
Way to go Vrouwe Justitia!